Hidromecanica Sugag-Del Dodo Alba Iulia59Hidromecanica Șugag a primit în cea de a 9-a etapă vizita formației Del Dodo Alba Iulia. Șugagul venea după un 0-3 suferit în etapa trecută la Micești și își dorea cu ardoare să câștige toate cele 3 puncte pentru a rămâne aproape de Sportul Petrești. Echipa lui Deoancă s-a impus cu 3-1 (2-1) prin reușitele lui Trăscăian (35, 55), A. Lăcătuș (44), pe când golul de onoare al gazdelor a fost marcat de Țili (40). 

Cum mai multe absențe din primul 11 din cauza accidentărilor și suspendărilor, Șugagul a avut o misiunea grea contra formației Del Dodo. În prima echipă a gazdelor a evoluat din primul minut inclusiv Ioan Budin – finanțatorul formației, fiind deficit de jucători.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul a început timid, din partea ambelor formații, care au încercat să pună stăpânire pe joc și pe centrul terenului. Când nimeni nu se aștepta și meciul era unul plictisitor, Ion Trăscăian a șutat de la distanță și l-a învins pe portarul advers pentru 1-0 (min. 35). Doar 5 minute s-au bucurat gazdele de acest avantaj, pentru că Țili a luat o cursă pe cont propriu și a restabilit egalitatea.

2-1 s-a terminat prima repriză după ce A. Lăcătuș a punctat în min. 44 cu un șut de la distanță.

Imediat după revenirea de la cabine, în min. 55 Trăscăian a reușit dubla, fiind scăpat din marcajul advers.

Șugagul a forțat să marcheze și al 4-lea gol, însă fotbaliștii fostului lider s-au jucat cu ocaziile, scorul rămânând 3-1.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.