Hidromecanica Sugag-Euro Spring amical21Viceliderul Seriei a 3-a din Liga a 5-a, Hidromecanica Șugag a întâlnit într-o partidă amicală una dintre cele mai bune formații din Liga a 4-a, Euro Șpring. Partida a fost una încinsă, plină de nervi cu un ușor avantaj pentru Șugag la capitolul ocazii, însă tabela a rămas neschimbată de la început până la sfârșit.

Meci plin de ambiții pe Stadionul ”Pielaru” din Sebeș între Hidromecanica Șugag și Euro Șpring. Șpringul a început mai bine partida și s-a intalat în terenul formației din Liga a 5-a, avându-i în componență pe campionii mondiali la minifotbal, Gabi Tănase și Mircea Popa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu tote acestea prima ocazie importantă a meciului a apărut la poarta lui Mihăilescu după o bâlbâială în careul Șpringului în urma unui corner.

Pe finalul primei reprize cele două echipe s-au luat la harță după mai multe faulturi dure venite di nambele părți, nervii făcându-și simțită prezența în ambele tabere. Spiritele au fost calmate, iar partida s-a reluat fără alte evenimente neplăcute.

În cea de a doua parte Șugagul a fost mai incisivă în atac și a ratat câteva ocazii importante, Șpringul fiind aajutată și de noroiul din fața porții.

Cu toate acestea partida s-a terminat cu scor alb, iar Șugagul a demonstrat că este una dintre favoritele la accederea pe prima scena a fotbalului din județ, pe când Șpringul rămâne una dintre cele mai bune echipe din Liga a 4-a.

Doru Oancea a mizat pe: Morariu – Posteiu, Cutean, Pop (Rapid CFR Teiuș), Mirca, Gavriluță, Stoica, Goangă, Gagea, Trăscăian, Diaconu. Au mai intrat: Titianu – A. Lăcătuș, M. Lăcătuș, Pădure, Lazăr, Fântână. Au lipsit Aloman, Șufană și Mura.

De partea cealaltă, Florin Berța i-a folosit pe: Mihăilescu – Mihaiu, Armenean, Marcu, Costan, Tănase, M. Popa, Șumuțiu, Corcoveanu, Risti, Dugulan. Au mai intrat: Neacșa – Pavel, Șiric, Kucsinschi, Pîntia.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. springul o echipa care nu mai bate pe nimeni.echipa-i plafonata,numai lauda-i de cei doi campioni europeni popa si tanase,care n-au facut alceva decat sa incetineasca jocul si sa piarda multe dueluri remarcandu-se doar prin a dribla inutil.spre final puteau invinge dar cred ca era nedrept.oricum atacantii sunt foarte lipsiti de inspiratie.sugagul o echipa tenace si cu mari perspective de a intra in liga 4 a.felicitari sugajenilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.