Hidromecanica Sugag-Euro Spring Cupa63Hidromecanica Șugag s-a calificat în semifinalele Cupei României – faza pe județul Alba, după ce a trecut cu 4-1 (0-0, 0-0 după prelungiri) după executarea loviturilor de pedeapsă de Euro Șpring. Echipa lui Ioan Budin a ratat o sumedenie de ocazii în timpul partidei, iar după penalty-uri Șugagul a răbufnit și a intrat în sărbătoare, scandându-se ”Să vină cupa la Șugag”.

Ca o adevărată gazdă, Hidro Șugag și-a respectat statutul și a controlat partida cu Șpringul, iar fotbaliștii pregătiți de Florin Berța păreau că se gândesc mai mult la meciul de sâmbătă, cu CS Ocna Mureș decât la duelul din sferturile cupei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Ion Trăscăian, acesta șutând puternic din colțul careului, Neacșa respingând excelent balonul. În min. 15, la o pătrundere în creu Ion Trăscăian a solicitat penalty, dar centralul Vaile Rodina a ridicat brațul și a dictat simulare și indirectă pentru Euro Șpring plus un cartonaș galben pentru vârful Șugagului.

Pe la mijlocul reprizei Lazăr a avut o execuție pretențioasă, dar același Neacșa a reușit un reflex extraordinar și a stopat balonul pe care scria 1-0.

Pe finalul primei părți Costan a tras din voleu de la distanță, dar Morariu a fost la post și a respins cu un reflex de handbalist. Primul mitan s-a terminat fără goluri pe tabela de pe Valea Frumoasei, dar cu un meci atractiv și o vreme superbă la Șugag.

Odată cu revenirea de la vestiare cele două echipe au continuat ă caute golul desprinderii, însă cei doi portari au fost din nou la post și au reușit reflexe extraordinare. Prima mare ocazie i-a aparținut echipei vizitatoare, când Tegbo a tras din lovitură liberă, mingea a fost deviată de zid și a lovit bara laterală, ieșind în corner. Morariu a respins apoi lovitura de cap a lui Risti și partida s-a potolit.

Domșa a făcut o fază de toată frumusețea cu Diaconu, iar mijlocașul adus e la Teiuș a tras plasat la colțul lung, Neacșa respingând balonul. Același Neacșa a mai intervenit încă o dată providențial la un țut al lui Lazăr.

Lăcătuș a pătruns în careu în ultimele minute, dar portarul Șpringului a ieșit foarte bine și a stopat balonul, stârnind aplauze din partea galeriei Șpringului.

În minutul 90, A. Lăctuș a văzut al doilea galben și și-a lăsat colegii în inferioritate numerică înainte de cele două reprize de prelungiri ale sferturilor de finală ale Cupei României – faza pe județul Alba.

Șugagul a controlat partida!

La fel ca în prima parte a meciului, Hidro Șugag a controlat meciul, iar pe finalul primei reprize de prelungiri Lazăr a lovit bara la un contraatac al Șugagului, Neacșa deviind balonul în stâlpul porții, având încă o intervenție salutară.

Hidromecanica Șugag: 1. Morariu – 2. Posteiu, 3. Pop, 12. Mirca, 18. A. Lăcătuș, 7. Lazăr, 8. Goangă, 11. Stoica, 19. M. Domșa, 17. Deaconu, 9. Trăscăian. Rezerve: 6. Gavriluță, 4. Păduraru, 5. Puia, 15. Morea, 10. Șufană, 16. Gagea. Antrenor Ioan Budin.

Euro Șpring: 12. Neacșa – 26. M. Popa, 23. N. Popa, 13. Costan, 3. Armenean, 9. Corcoveanu, 11. Nistor, 10. Halmaghy, 17. Risti, 7. Mihaiu, 14. Tegbo. Rezerve: 1. Șumuțiu, 20. Falemaș, 94. Kucsinski, 4. Dugulan, 2. Pîntia. Antrenor Florin Berța.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. normal,fiind din spring am tinut cu ai nostri,dar se pare ca deplasarea noastra a sprinjenilor la sugag,incurajarile noastre,au fost zadarnice!am intâlnit o echipa a sugagului foarte hotărâta care nu ne-a lasat niciun gram de speranta.cu mult fair-play trebuie sa recunosc ca au fost peste noi,cu o clasa.am mai spus si mai spun incaodata,pacat câ hidro nu-i ,sau nu poate accede in liga 4a.merita cu prisosinta.bravo lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.