Hidromecanica Sugag-Limbenii Limba76Hidromecanica Șugag a debutat cu dreptul în retur și a trecut cu un neverosimil 7-0 (2-0 la pauză) de Limbenii Limbanii, Doru Oancea pornind cu dreptul în noua sa aventură. Golurile gazdelor au fost reușite de Trăscăian (6, 35), A. Neag (55, 62), Cristurean (66), Cutean (70) și C. Diaconu (78 – penalty), pe când oaspeții nu au pus probleme mari la poarta Șugagului. Hidro Șugag și-a asigurat o victorie de moral înainte de derby-ul promovării, ce va avea loc săptămâna viitoare la Petrești.

Șugagull a deschis rapid scorul prin Trăscăian, care a marcat cu o lovitură de cap în urma unei centrări a lui Mirca. Jocul s-a stins, însă Hidroa continuat să atace, dar fără rezultate în fața porții până în minutul 35 când același Trăscăian a realizat dubla după ce a profitat de o greșeală în defensiva adversă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jocul s-a schimbat în totalitate după pauză și s-a înclinat înspre poarta limbenilor, iar Neag a lovit primul în min. 55 după o pasă a luiDomșa. Același Neag a reușit dubla 7 minute mai târziu cu un gol de efect.

Tabela a ajuns la 5 după ce nou intratul Cristurean a finalizat frumos  acțiune închegată a colegilor săi. Căpitanul Darius Cutean a dus scorul la 6-0 în minutul 70 cu un șut la colțul lung după un corner.

În minutul 78 Diaconu a fost faultat în careu, iar centralul a arătat punctul cu var, același jucător fiind cel care a executat penalty-ul ducând tabela la 7-0.

Hidromecanica Șugag: 1. Morariu – 3. Pop, 5. Cutean, 15. Puia, 8. Mirca, 19. M. Domșa, 16. Goangă, 13. Morea, 18. Neag, 17. C. Diaconu, 9. Trăscăian. Rezerve: 12. Titianu, 14. Postei, 4. Pădure, 2. Cristurean, 10. Șufană, 6. Lăcătuș, 7. Lazăr. Antrenor Doru Oancea

Limbenii Limba: 1. Bența – 8. Baciu, 16. David, 4. Florea, 17. Pleșa, 7. Moldovan, 2. Iosif, 3. Bucur, 13. Stoia, 15. Ghenescu, 18. A. Cavali. Rezerve: 12. Szegedy, 10. Briciu, 11. Avram, 14. Ponescu, 9. R. Damian, 6. Roșu, 5. Aron. Antrenor Dorin Bucur

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.