Hidromecanica Sugag-Navobi Alba Iulia36La ultimul meci în fața propriilor spectatori, Hidromecanica Șugag a trecut lejer de Navobi Alba Iulia, scor 6-1 (1-0), într-un meci cu mai multe eurogoluri, dar și o sumedenie de ratări în contul echpei pregătite de Radu Andone. Au marcat Lăcătuș (16), Morea (47), Șufană (58), Goangă (61), M. Domșa (72, 75), respectiv Scrob (52).

Șugagul și-a luat ”La revedere” de la spectatorii săi cu o victorie frumoasă, bifată în fața echipei Navobi Alba Iulia, scor 6-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Chiar dacă au început bine meciul și au ratat două ocazii importante prin Lazăr și Morea, șugăjenii au deschis scorul în min. 16 prin A. Lăctuș, acesta marcând cu un șut perfect și de efect de la mare distanță, execuție care l-a lăsat fără reacție pe Novăcean.

Navobi a încercat să se apere, iar Șugagul s-a întrecut în ratări monumentale, Novăcean fiind responsabil de avantajul minim de pe tabelă la pauză.

Jocul s-a deschis după revenirea de a cabine, iar Șugagul a făcut 2-0 prin Morea în min. 47. În min. 52 Navobi a punctat prin Scrob, acesta marcând un eurogol din colțul careului – drept în vinclu, fără speranțe pentru Morariu.

Acest gol le-a dat elan gazdelor, care au obținut un penalty, însă goalkeeper-ul Morariu, desemnat să execute, a ratat, Novăcean parând.

În cele din urmă Șufană a făcut 3-1 în min. 58 după o fază foarte frumoasă, iar nou intrații Goangă și Domșa au dat altă față Șugagului, aceștia reușind să marcheze la scurt timp după ce au fost introduși pe teren. Goangă a făcut 4-1 în min. 61, iar M. Domșa a reușit dubla în min. 72 și 75.

Scor final 6-1, iar Hidro Șugag așteaptă cu sufletul la gură finala Cupei României – faza pe județ, care va avea loc pe 12 iunie, la Ocna Mureș.

Hidro Șugag: Titianu – Posteiu, Pop, Cutean, A. Lăcătuș, Morea, Neag, Stoica, Lazăr, Șufană, Trăscăian.
Rezerve: Morariu, Cristurean, Domșa, Goangă.

Navobi Alba Iulia: Novăcean – Legian Dumitru, Miclea, A. Rațiu, Scrob, Chira, Truță, Ciurdaș, Jina, Stanciu.
Rezerve: D. Rațiu, Paștiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.