ASC Pianu 2013-Hidromecanica Sugag Cupa31Performanța notabilă pentru reprezentanta Ligii a 5-a, Hidromecanica Șugag, care s-a calificat în finala Cupei României, după ce a eliminat ASC Pianu 2013 în penultimul act, scor 3-2 (2-0) în meciul disputat pe ”Cetate”. Golurile au fost marcate de M. Domșa (3), Stoica (36) și Goangă (64), respectiv I. Bărculeț (85 – penalty) și Șandru (87), iar formația pregătită de Radu Andone și-a pus eticheta de ”călău” al formațiilor din Liga a 4-a, eliminându-le pe rând pe Energia Săsciori, Cuprirom Abrud, Euro Șpring și ASC Pianu 2013.

Hidromecanica Șugag a mai demonstrat o dată că nu este o formație de Liga a 5-a, iar astăzi a mai făcut o victimă în rândul reprezentantelor din Liga a 4-a în Cupa României, eliminând ASC Pianu 2013 în semifinale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida a început excelent pentru fotbaliștii de pe Valea Frumoasei, care au marcat la prim ocazie serioasă prin M. Domșa în minutul 3. Șugagul a mai ratat câteva ocazii, iar Pianu a încercat să revină în joc.

S-a făcut 2-0 în min. 36 când Stoica a finaliat cu gol un contraatac școală al echipei sale cu un șut care l-a lăsat fără reacție pe Cocârcă.

Tarcea a ratat o bună șansă de a micșora avantajul oaspeților, șutul său din lovitură liberă fiind prins pectaculos de Morariu.

După pauză jocul s-a mai echilibrat, Șugagul s-a închis în propria jumătate și a încercat ieșirile pe contraatac. Tactica s-a dovedit a fi folositoare pentru șugăjeni, care în min. 64 au punctat al 3-lea gol al meciului prin Goangă.

Pianu a încercat să revină la fel ca în partida din campionat cu Unirea Alba Iulia, și Bărculeț a redus din diferență în min. 85 din penalty, iar Șandru a dat foc partidei cu golul său din min. 87. Egalarea nu s-a mai produs și Șugagul s-a calificat spectaculos și nesperat în finala Cupei României – faza pe județ, unde va întâlni Unirea Alba Iulia sau Viitorul Sântimbru.

ASC Pianu 2013: 1. Cocârcă – 17. Bocșa, 8. M. Neag, 10. I. Bărculeț, 9. Șandru, 3. C. Oltean, 94. Râșniță, 11. Al. Furdui, 7. Diaconu, 97. Tarcea, 18. Arcaș. Rezerve: 14. Ad. Furdui, 5. C. Furdui.

Hidromecanica Șugag: 1. Morariu – 8. Cristurean, 7. Lazăr, 5. Cutean, 11. Stoica, 20. A. Lăcătuș, 14. Posteiu, 25. Goangă, 19. M. Domșa, 4. Puia, 3. N. Pop. Rezerve: 12. Titianu, 9. Trăscăian, 6. Gavriluță, 18. A. Neag, 21. Morea, 10. Șufană.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Stoica a finalizat cu gol un contraatac școală al echipei sale cu un șut care l-a lăsat fără reacție pe Morariu. Gresit!!! L-a lăsat fără reacție pe portarul Cocârcă , doar nu si-a dat autogol. Ar cam trebui sa te uiți peste articol, sunt ceva greșeli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.