cs-ocna-mures-unirea-alba-iulia-a1-juniori39CS Ocna Mureș s-a impus de o manieră categorică în cea de a 5-a etapă în fața Unirii Alba Iulia, scor 5-0 (1-0), prin golurile marcate de I. Cociș (32, 64, 90+2), Obreja (60) și Naghi (89). Duelul a fost unul atractiv, dar aprins, uniriști iavând doi oameni eliminați în a 2-a repriză, plus antrenorul Robert Sicoe, care a protestat la deciziile arbitrilor. 

Meciul a fost unul bun cel puțin în prima repriză, când s-a jucat pe contre și ambele ocazii au avut ocazia să deschidă scorul. Unirea a avut situațiile mai bune, dar Decean a fost în zi mare și a scos tot ce a fost pe spațiul porții, oprindu-i pe rând pe Davidaș, Adam și Tat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CS Ocna Mureș a scăpat pe un contraatac și a deschis scorul prin Neluțu Cociș, scor care s-a păstrat până la pauză, chair dacă oaspeții au avut două acțiuni bune oprite pentru ofsaid.

  • Nervi în repriza secundă!

Ocna a început mai bine meciul în partea a doua și a ratat două ocazii bune, din care o bară prin Cociș.

Meciul s-a rupt în minutul 60, când Cociș a scăpat singur spre poartă, oaspeții au cerut ofsaid, însă centralul a lăsat jocul liber după ce mingea a fost atinsă ultima dată de un adversar, iar Cordoș l-a oprit pe golgeterul Soda-ei, primind cartonașul roșu.

Obreja a transformat lovitura liberă și a majorat avantajul echipei sale. Cociș a reușit dubla 4 minute mai târziu, stârpind orice emoție asupra rezultatului.

Oancea a protestat vehement la golul al 4-lea al ocnamureșenilor în min. 89, acesta bruscându-l pe tușier, motiv pentru care a fost eliminat.

Ocna a primit un penalty în min. 90+1, iar Neluțu Cociș a transformat penalty-ul și a închis tabela la 5-0, reușind tripla.

cs-ocna-muresCS Ocna Mureș

12
Decean
4
Sanislav
17
Piroșca
3
Marton
2
Csep
9
Obreja
6
Brînzeiu
16
Moise
20
Ruja
13
Miclea
10
I. Cociș

Rezerve: 1. Șarkany, 8. Pușcaș, 5. Timar, 15. Ganea, 11. Naghi, 7. Petean, 14. Andonie. Antrenor Gabriel Cotoară.

 

unirea-alba-iuliaUnirea Alba Iulia

12
Petric
6
Stan
5
Bustan
14
Cordoș
8
Oancea
11
Lupea
7
Ispas
10
Davidaș
2
Kiss
23
Tat
9
Adam

Rezerve: 4. Uță, 3. Bartha, 21. Borsai, 33. Lăutaru,  16. Maniu, 18. Mândrean. Antrenor Robert Sicoe.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Vă faceți de rusine la echipa mare, acum și la juniori , mai puteți ? Chear nu va este jena , defapt știți voi de așa ceva stimați antrenori , conducători , voi sunteți UIMIREA !!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.