Olimpia Aiud-CS Ocna Mures Juniori A48Cea de a 13-a etapă a Campionatului Juniorilor A1 a programat două derby-uri, întâlnindu-se locurile 1 și 2, respectiv 2 și 3. Olimpia Aiud, clasată pe locul al 4-lea a găzduit meciul cu CS Ocna Mureș, formația de pe locul al 3-lea cele două echipe fiind despărțite de 4 puncte în clasament. Partida a fost una dramatică, având întorsături de situații, goluri frumoase, terminându-se la final 3-3 (2-1), după ce Olimpia a condus în două rânduri, și Ocna o dată.

Pentru Olimpia Aiud au marcat A. Marian, Piroșca (autogol) și Florea, pe când pentru echipa din Ocna Mureș au marcat Cociș (o dublă) și Ruja. 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Olimpia Aiud a început perfect meciul și a deschis scorul în primul minut prin A. Marian, fotbalist folosit în mai multe rânduri și la prima echipă. Două minute mai târziu Aiudul a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, ratată de un alt fotbalist folosit la prima echipă – K. Oniga.

CS Ocna Mureș a reușit egalarea prin Cociș, golgeterul formației, unul dintre jucătorii de bază de la prima echipă, care a speculat o greșeală în defensiva gazdelor.

Olimpia a intrat cu avantaj la cabine după ce Piroșca și-a deviat nefericit balonul în proprie poartă în urma unei lovituri de la colț.

După pauză Ocna a fost mai mult interesată de atac, iar Cociș a reușit egalarea în ultimele 15 minute ale jocului, împingând mingea în poarta lui Alexa cu capul.

CS Ocna Mureș a forțat victoria, iar Ruja a marcat cel de-al 3-lea gol al echipei din Ocna și când toată lumea aștepta victoria oaspeților Florea a adus egalarea și întâlnirea s-a terminat dramatic 3-3.

Cu această victorie CS Ocna Mureș a ajuns la 31 de puncte în clasament.

Olimpia Aiud: 1. Alexa – 14. Dan, 17. Nicoară, 5. Bic, 6. Antoniade, 20 Vad, 7. Simandi, 10. A. Marian, 11. Iuonaș, 18. Bodogae, 13. K. Oniga. Rezerve: 12. Ignat, 14. Pavel Drăgoi, 21. Petru Drăgoi, 44. Pitea, 9. Botaș, 3. Florea, 15. Mărginean. Antrenor Remus Țălnar.

CS Ocna Mureș: 1. Mirea – 8. Șuba, 6. Goga, 4. Spînu, 17. Piroșca, 11. Dandoș, 9. Cociș, 19. Iozsa, 20. Mihaly, 10. Mureșan, 7. Brie. Rezerve: 12. Sarkany, 5. F. Cociș, 16. Ruja, 15. Stoica, 14. Naghi, 2. Petean. Antrenor Gabriel Cotoară.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. mai atenti cand dati aceste stiri,de ce?derbyul a fost locul 2 cu locul 1,css.blaj-euro spring scor 1-2. iar celalalt meci(nu derby)a fost locul 4 cu locul 3,aiud-ocna mures,scor 3-3.ma intreb despre primul meci de ce nu spuneti nimic,sau nu este pe placul unora?de ce sa fim suparati pe juniorii springului daca-s cei mai buni?bravo lor si a celor ce se ocupa de ei!

    • scrie clar in articol, inclusiv în titlu „derby-ul podiumului”! este clar ca nu a fost derby-ul etapei, sau derby-ul campionatului! iar referitor la juniori de la Spring, va pot contrazice ca s-a scris si se va mai scrie in continuare despre ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.