Hidromecanica Sugag-Decebal Cricau51Unul dintre cele mai atractive meciuri din Liga a 5-a, Seria a 3-a s-a disputat la Șugag, unde liderul Hiromecanica a întâlnit o puternică formație, plină de ambiție, Decebal Cricău. Hidromecanica Șugag s-a impus cu 2-1 (1-0 la pauză), reușind cea de a 4-a victorie consecutivă în actualul sezon. Golurile au fost marcate de Trăscăian (41) și Lazăr (68), respectiv F. Barbu (90+3, din penalty).

Hidromecanica Șugag a câștigat cel de-al 4-lea meci în actualul sezon al Ligii a 5-a (Seria a 3-a) și se îndreaptă cu pași repezi spre eșalonul superior al fotbalului din județul Alba. În ultimul meci programat, Șugagul s-a impus în fața unei puternice echipe, Decebal Cricău, la capătul unui meci disputat, cu multe ocazii la ambele porți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Hidromecanica Șugag a arătat ca o adevărată pretendentă la promovarea în Liga a 4-a și a câștigat fără emoții meciul cu Cricăul, marcând câte un gol pe reppriză. Primul care i-a trezit pe fanii prezenți în număr mare la meci a fost Trăscăian, care a finalizat cu capul o centrare venită din corner (41).

În cea de a doua repriză, Lazăr a prins un șut de zile mari în minutul 68, punctând al doilea gol al gazdelor pe tabelă. Cricăul a micșorat avantajul la ultima fază a meciului, când centralul N. Marcu a dictat penalty pentru un henț în careul Hidromecanicii. Florin Barbu a trasnformat lovitura de pedeapsă, stabilind scorul final al partidei de 2-1 în favoarea Hidromecanicii Șugag.

Hidromecanica Șugag: 22. Morariu – 2. Gagea, 4. Cutean, 5. Mirca, 6. Gavriluță, 7. Lazăr, 9. Mura, 10. Sufana, 11. Stoica, 19. Trăscăian, 20. A. Lăcătuș. Rezerve: 12. Titianu – 21. M. Lăcătuș, 8. Aloman, 18. Deoancă, 3. Crețu, 14. Baciu. Antrenor Dumitru Deoancă.

Decebal Cricău: 12. Pintea – 7. Soporan, 8. Marc, 4. Cristea, 16. Hada, 17. Prața, 15. Cîndea, 13. Berchi, 11. Iacșa, 14. Moldovan, 3. Laslo. Rezerve: 6. I. Dan, 10. Giurcă, 2. F. Barbu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.