blaj-sona4După ce a a avut un final de sezon destul de bun, CIL Blaj se pregătește pentru o altă eră, în care își dorește să aibă un cuvânt greu de spus în Liga a 4-a. Echipa pregătită de Septimiu Boancăș se descurcă foarte bine în jocurile de pregătire, iar duminică a trecut de formația din Liga a 5-a, Tineretul Șona, cu scorul de 7-1 (4-0 la pauză), după reușitele lui Comănici – dublă, Pintea – dublă, Duroi, Crăciun și Cioancă, respectiv Bernard de la echipa din Șona. 

Chiar dacă adversarul nu a fost unul dintre cei mai buni din fotbalul județean, Septimiu Boancăș și-a testat toți elevii, iar în cele din urmă duelul amical a fost unul reușit.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Comănici a deschis scorul în debutul partidei, iar în minutul 4 Radu Damian a scos o lovitură de la 11 metri.

Din acest moment jocul a curs aproape la o singură poartă, iar Șona a mai încasat 6 goluri de la Comănici, Pintea – dublă, Duroi, Crăciun și Cioancă, iar golul de onoare al echipei din Liga a 5-a a fost marcat de Bernard.

Iată echipa din Blaj: R. Damian – Szekeli, Mănășturean, Iorga (fost la Valea Lungă), Duroi, Ciugudean, Ioo, Varga (Olimpic Bocșa), Pintea Văidean, Comănici. Au mai intrat: Szilaghi, Cioancă, Crăciun Anușca (Avântul Sâncel). Au lipsit Borșoi (Șurianu Sebeș) și Mureșan (Unirea Jucu).

sursa foto: Augustin Damian

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.