Soda Ocna Mures-Gaz Metan Medias28Prins în calendarul zilelor orașului Ocna Mureș și în evenimentul de celebrare a 8 decenii de la aprinderea primei nocturne din fotbalul românesc, amicalul dintre CS Ocna Mureș și Gaz Metan Mediaș II s-a încheiat cu victoria sibienilor, scor 2-1, după ce Soda a condus cu 1-0 la pauză, prin golul marcat de căpitanul-antrenor Ionuț Pereat. Duelul a precedat meciului demonstrativ dintre Soda Ocna mureș Old Boys și Dinamo București Old Boys.

Tribunele stadionului Soda Ocna Mureș au fost arhipline la evenimentul de celebrare a 80 de an ide la aprinderea primei nocturne din fotbalul românesc. Ziua a fost deschisă cu un amical între Soda Ocna Mureș și Gaz Metan Mediaș (echipa secundă). Înainte de primul fluier al partidei, cele două echipe au fost prezentate, formația gazdă arătând publicului cu ce formație va activa în noul sezon al Ligii a 4-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Duelul a fost unul interesant, cu multe ocazii la cele două porți, și 3 goluri marcate, două în poarta gazdelor și unul în poarta medieșenilor, reușit de Ionuț Pereat cu un șut de la distanță.

Țiboc a făcut minuni în poarta Soda-ei, acesta limitând proporțiile scorului, medieșenii arătând un fotbal frumos pe ”Stadionul Dragostei”.

CS Ocna Mureș: Țiboc – Vaidasigan, Rațiu, Csegoldi, Guț, Olar, Cotoară, Pereat, Kiss, Antonescu, I. Cociș. Au mai intrat: Decean, Cristea, Onișor, Gabor, Miclea, Nemeș, Goga, Iozsa, Șimandi, Arinar, Dandoș. Antrenori Ovidiu Maier și Ionuț Pereat.

Gaz Metan Mediaș: Câmpean – Stancu, Pușcatu, Stănese, Săvuț, Călăbază, Ignat, Trif, Olaru, Zaharia, Buziuc. Au mai evoluat: Florea, Drăghiță, Țili, Hăjmășan, Covaci, Porav, Samson Ciupercean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.