Industria Galda de Jos-Viitorul Sanitmbru24Industria Galda de Jos a susținut astăzi, primul meci amical din perioada de pregătire contra echipei Viitorul Sântimbru. Elevii lui Paul Ciucă s-au impus categoric cu 6-1 (4-1), după golurile marcate de Frențiu, Cernea – dublă, Boancă, F. Morar și Voicu, respectiv B. Ștef. Ambele echipe se află în pline pregătiri, însă Sântimbru a fost condusă la duelul de astăzi de Ovidiu Crișan, antrenorii Ioan Pisoiu și Ovidiu Barna lipsind.

Industria Galda de Jos, cu o poftă de joc ieșită din comun a turat astăzi motoarele în primul amical al verii, iar Cernea, Bodea și colegii lor au făcut spectacol pe propira arenă. Aproximativ 100 de oameni au participat la acest duel, pe care Galda l-a câștigat fără emoții.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Frențiu a deschis scorul în debutul partidei, iar Cernea a reușit o dublă în doar 3 minute. La 3-0, Bogdan Ștef la suprins pe tizul său Cătălin Ștef cu un șut bun din lovitură liberă, punctând reușita de onoare a câștigătoarei Cupei României. Boancă a marcat pentru 4-1, scorul pauzei.

După reluare jocul s-a mai echilibrat, cele două echipe au apelat la mai multe schimbări, iar Galda a fost cea care a mai punctat pe tabelă, marcând prin Filip Morar și Voicu (Gaz Metan Valea Lungă).

Darius Mărginean – noua achiziție din tabăra Sântimbrului!

Viitorul Sântimbru a mai reușit un transfer, echipa prezidată de Adrian Hulea înregimentându-l pe Darius Măginean, jucător care a evoluat ultima dată pentru Inter Ciugud.

Iată cele două distribuții:

Industria Galda de Jos: C. Ștef – Cioplântă, Haiduc, Man, Boancă, Frențiu, Vonya, Cîmpean, Bodea, Voicu, Cernea. Au mai intrat: Iancău – Mureșan, Cioară, Cătălin Ivașcu, Lungu, F. Morar, P. Man, G. Olar. Au lipsit: D. Lupșan și P. Medrea. Antrenor Paul Ciucă.

Viitorul Sântimbru: Pascu – Sașa, E. Hălălae, S. Oara, C. Ivașcu, D. Mărginean (Inter Ciugud), A. Stan, Chirilă, Drăghiciu, R. Morar, B. Ștef. Au mai intrat: Iacșa – O. Crișan, Oniciu, D. Hulea, Trif, Borza. Au lipsit: Chișu, Dumbra, Pisoiu și Barna.

Industria Galda va avea următorul meci amical cu Șurianu Sebeș, iar Viitorul Sântimbru va evolua cu Performanța Ighiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.