Performanta Ighiu-FC Hermannstatd amical9Performanța Ighiu și-a încheiat astăzi cantonamentul centralizat cu un joc de verificare, disputat la Oarda în compania liderului Ligii a 4-a din Sibiu, FC Hermannstadt Sibiu. Echipa lui Adorian Himcinschi s-a impus cu 1-0 prin golul marcat în debut de partidă de Szabolcs Szekely.

Performanța Ighiu și-a finalizat astăzi cantonamentul cu primul meci amical din 2016 disuptat împotriva formației din Sibiu, FC Hermannstadt. Jocul s-a disputat la Oarda și a fost o luptă atractivă cu multă faze la cele două porți, adversarul Ighiului fiind unul redutabil.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Performanța Ighiu a punctat singurul gol al partidei prin atacantul adus de la UTA Arad, Szabolcs Szekely, reușita acestuia din minutul 11 consfințind practic soarta partidei. Jocul echipei din Liga a 3-a a avut de suferit pe alocuri, fiind vizibilă oboseala acumulată de fotbaliști pe parcursul săptămânii, timp în care au bifat câte două antrenamente zilnice.

”A fost o săptămână grea cu multe antrenamente fizice și de acumulare și nu ne miră că s-a ajuns la această oboseală. Una peste cealaltă a fost un cantonament reușit din toate punctele de vedere și vreau să le mulțumesc tuturor celor care și-au dat concursul pentru acest lucru. Ne așteaptă o serie de jocuri amicale și sper că lucrurile vor avea o evoluție de la joc la joc”, punctat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu.

De asemenea, Himcinschi s-a declarat mulțumit de modul în care s-au integrat nou veniții și așteaptă că aceștia să confirme acest lucru și pe teren în partidele oficiale.

”Sunt mulțumit de cei care au venit în această iarnă la echipa noastră. La partida de astăzi întreg lotul m-a mulțumit. M-au interesat factorul fizic și mai multe aspecte ale jocului pe care le-am atins astăzi. Avem timp să lucrăm cu mingea și cu siguranță startul returului o să ne găsească într-o formă bună”, a conchis Himcinschi.

Performanța Ighiu a început cu: Bodea – Mărginean, O. Turuș, H. Marian, Circov, Moga, Fetița, Negură, Dup, R. David și Szekely.

După pauză Adorian Himcinschi i-a folosit pe: Bodea – Rodean, O. Turuș, Potopea, Bălaș, C. Oara, Buda, Oniche, Weiner, S. Turuș și Bărculeț.

Următorul meci amical al divizionarei terțe se va disputa miercuri, împotriva Mureșului Vințu de Jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.