Surianu Sebes-Metalurgistul Cugir34Partida dintre Șurianu Sebeș și Metalurgistul Cugir a avut loc pe stadionul Pielarul din Sebeș, iar echipa lui Călin Moldovan a controlat ostilitățile, cu toate că Șurianu a rezistat fără să primească gol în prima parte. Șurianu Sebeș a fost la primul meci amical din perioada de pregătire, iar imediat după terminarea partidei lotul condus de Mihai Manea și Raul Oargă a plecat în cantonament la Codlea. Metalurgistul Cugir s-a impus cu 3-1 (0-0).

Prima repriză a meciului de la Sebeș a fost una echilibrată, cu un ușor plus pentru cugireni care au atacat în mai multe rânduri poarta lui Ignat. Goronea a inițiat mai multe atacuri pentru Metalurgistul Cugir, însă Borșoi, Morariu și Ignat au reușit să facă față forcing-ului advers.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Imediat după pauză, după ce s-au operat mai multe schimbări în ambele tabere, Cugirul a insistat mai mult și a punctat prin Itu, care a marcat cu capul din 6 metri. Chelaru a dublat avantajul Cugirului, iar Necșulescu a înscris pentru 3-0 tot cu o lovitură de cap.

La acest scor Șurianu Sebeș a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, transformată fără emoții de golgheterul Vali Drăgan. Sebeșul a mai lovit în două rânduri transversaala, prin Drăgan și Fulea, șuturi la care Tiut a rămas spectator.

În debutul meciului a avut loc și un eveniment mai neplăcut pentru Metalurgistul Cugir, golgheterul Adrian Cîrstean accidentându-se la gleznă, fiind înlocuit de Itu. Din primele informații starea atacantului cugirean nu este una grava și va reveni curând la antrenamnte alături de colegii săi.

Andrei Trifa (Rapid CFR Teiuș) – al 10-lea transfer al echipei Șurianu Sebeș

La meciul de astăzi au fost folosiți toți jucătorii nou-veniți, cu excepția lui Gînscă și Fântână. În a doua repriză, mijlocaul Sebeșului a fost dirijat de Andrei Trifa, fotbalist transferat de la Rapid CFR Teiuș, fiind cea de a 10-a achiziție stagională pentru echipa lui Mihai Manea. Imediat după meci Șurianu Sebeș a plecat în cantonament la Codlea cu un lot de 22 de jucători.

Șurianu Sebeș: Ignat – Rahovean, Borșoi, Morariu, Toma, Lăcătuș, Ludwig, I. Grozav, N. Găldean, Marcu, Coltor. Au intrat în a doua repriză: D. Pop – Trif, Todea, V. Drăgan, Deaconu, Trifa, Fulea, P. Muntean și I. Găldean. Au lipsit: Gînscă, Pârvu, Suciu și Fântână.

Metalurgistul Cugir: Dragotă – Tăban, Negru, Letan (FC Brașov), Huțanu, Goronea, Necșulescu, Neagu, Niculici (FC Botoșani), Afrapt, Cîrstean. Au intrat: Tiut – R. Ștefan, Itu, Piko, Chelaru, Petricău, Codrea. Au lipsit: Iovănescu, Iovu și Bold – menajați.

Metalurgistul Cugir va juca următorul meci amical, miercurea viitoare, în deplasare la divizionara secundă CSM Vâlcea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.