Meci amical interesant, programat astăzi, pe stadionul secund al Complexului ”Cetate”. Unirea Alba Iulia a găzduit duelul cu FC Hermannstadt, liderul Seriei a 5-a din Liga a 3-a. Sibienii s-au impus cu 1-0 (1-0), singurul gol al meciului fiind marcat de Petrecu (45). A fost un duel al acutalilor fotbaliști ai Unirii Alba Iulia, precum și unul al foștilor jucători care au îmbrăcat tricoul echipei fanion, Dâlbea, Tătar, Bratima, plus antrenorul Eugen Beza.

Stratul de zăpadă de pe teren a afectat puțin spectacolul jocului, cele două echipe tatonându-se reciproc. Prima parte a fost ub semnul echilibrului, cu două ocazii la poarta lui Suciu, dar și o lovitură liberă excelent executată de A. Giurgiu, scoasă din vinclu de Horațiu Moldovan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pe când centralul Alex Vodă se pregătea să sufle finalul, Unguru a tras de la marginea careului, mingea a izbit bara laterală și s-a întors la Petrescu, acesta finalizând cu poarta goală, pentru 1-0 în min. 45.

La fel a decurs și partea secundă, Adorian Himcinschi și Eugen Beza apelând la mai multe schimbări, antrenorul sibian schimbând întreg efectivul după pauză. Unirea Alba Iulia a ratat șansa egalării prin A. David, care a ratat o dublă ocazie la poarta lui Voicilă.

Cu 5 minute înainte de final, Cîrstean a trecut pe lângă 2-0, lovitura sa de cap oprindu-se în brațele lui Cătălin Suciu.

Duelul s-a terminat cu victoria oaspeților, însă merită apreciat efortul tinerilor fotbaliști ai Unirii Alba Iulia, care au ținut pipet puternicei echipe din Sibiu, formație care se află la finalul cantonamentului.

Vineri, la Sibiu, va avea loc returul acestei întâlniri amicale, pe sitneticul de lângă stadionul municipal.

Unirea Alba Iulia

Suciu
A. Giurgiu
Scrob
A. Matei
Ioani
B. Ștef
Selagea
Goguța
Culda
Lasconi
A. David

Au mai jucat: Lupea, Onacă, Joldeș, Iacșa, Schiau, Davidaș. Antrenor Adorian Himcinschi. Au lipsit: F. Morar, N. Rus și M. Oprea – accidentați.

Nu au evoluat: Petric – Cordoș, Tat, Cuștiulița

FC Hermannstadt

H. Moldovan
Medeșan
Bratu
Pîrvulescu
Cristiu
Bratima
Dâlbea
Petrescu
Unguru
Chifu
A. Moldovan

Au intrat în a 2-a repriză: Voicilă – Străulea, Câmpean, Oiță, Natea, Mărginean, Piko, Necșulescu, Monea, Neacșa, Tătar, Galea, Tineiu, Cîrstean. Antrenor Eugen Beza.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.