ASC Pianu 2013-Energia Săsciori amical32Într-o partidă amicală disputată la Pianu de Jos în nocturnă, ASC Pianu 2013 a întâlnit ambițioasa echipă a lui Horea Ciucă, Energia Săsciori. Formația de pe Valea Frumoasei s-a impus cu 1-0 după golul marcat de Petru Duvlea în prima repriză. Alb-verzii au avut o prestație modestă în special în fața porții, însă s-au aflat mai mereu la inițiativa jocului.

Meciul disputat pe nocturna din Pianu a fost unul atractiv, unul de uzură cu o luptă acerbă la centrul terenului. Cele două echipe au fost concentrate pe construcție, Pianu alegând pasele ușoare, iar Energia Săsciori încercând mai des pasele lungi.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Scorul a fost deschis în prima repriză de Petru Duvlea după o acțiune frumoasă făcută de Muntean în flancul stâng al Energiei Săsciori, același marcator ratând o altă mare ocazie de gol în debutul primei reprize.

Lipsa lui Șandru din avanposturile pienarilor s-a simțit din plin, precum și plecare lui Grecu, atacantul care a ales să plece la muncă în străinătate.

De partea cealaltă, lotul ”FC Cugir” cu Ioan Marcu în frunte s-a supărat la meciul de la Pianu, cel mai probabil pe motiv că nu a fost folosit din primul minut și a părărsit baza sportivă între reprize.

ASC Pianu: Cocârcă – Oltean, A. Furdui, Râșniță, Bărculeț, C. Furdui, Constantin, Demetercă, Neag, Nan, Popescu.

Energia Săsciori: Man – Bogdan, Stancu, Cioroga, Muntean, Ciucă, Lăcătuș, Boromiz, Ghenescu, Solomon, Duvlea. Au mai intrat: Cioca, Nazarie și Ivan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.