ASC Painu - Cuprirom Abrud107ASC Pianu 2013 s-a impus cu 3-2 în meciul cu Cuprirom Abrud, după ce la pauză scorul a fost 2-0 pentru gazde. Partida s-a jucat în nocturnă la Zlatna, fiind o premieră pentru Liga a IV-a, din județul Alba.

Scorul a fost deschis de Ionuț Bărculeț cu un șut frumos din interiorul careului. Golul secund a fost marcat de Stelea pe finalul primei părți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă abrudenii au ieșit motivați de la cabine și au redus din handicap, prin Pașca, acesta a marcat cu un șut frumos. Grecu a făcut 3-1, în minutul 60, când l-a lobat pe portarul Țiboc.

În minutul 83, Mocan de la Cuprirom îl învinge pe nou-intratul Novăcean după un contraatac al „moților”.

ASC Pianu 2013: Cocârcă – Sîrbu, Oltean, Ad. Dragoș, Popic, Neag, Stelea, I. Bărculeț, V. Constantin, Diaconu și D. Grecu.

Antrenor: Adrian Fușle-Țana.

Cuprirom Abrud: Țiboc – Prața, Raica, Sularea, Boțan, I.Miheț, One, Cioară, Micu, Mocan și Corpade.

Antrenor: Constantin Moldovan.

Primul meci de Liga a IV-a din județ, în nocturnă

Partida de la Zlatna va intra în istorie și nu neapărat pentru jocul spectaculos pe care l-au practicat cele două formații.  Întâlnirea dintre ASC Pianu și Cuprirom Abrud constituie prima partidă oficială desfășurată sub lumina reflectoarelor.

Nu este exclus ca următoarea partidă jucată „acasă” de ASC Pianu cu Unirea Alba Iulia să se desfășoare tot la Zlatna, pe stadionul „Minaur”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.