În derby-ul optimilor de finală ale Cupei României – faza județeană, Sportul Petrești a întâlnit Viitorul Sântimbru, deținătoarea trofeului. Petrifălenii s-au impus cu 1-0 (1-0), prin golul marcat de A. Ignat (38), dintr-o lovitură liberă excelent executată. Cu acest eșec, Sântimbru părăsește competiția și nu va putea să își apere trofeul. A fost practic un duel de ”dezmorțeală”, înainte de startu returului în Liga a 4-a. Partida a început cu o ușoară întârziere, deoarece Ciprian Brânză, transferat de la Dalia Sport Daia Română nu a avut viza anuală pe carnet, acesta fiind scos din lot.

Meci tare în optimile Cupei României, unde Viitorul Sântimbru, deținătoarea trofeului a fost eliminată, la capătul unui joc închis.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tribunele au fost ridicate în picioare în minutul 6, când Ianc a tras din careu, dar Weber, debutnt la Sântimbru a respins cu piciorul în bară.

Dueul s-a purtat în mare parte la mijlocul terenului, fără prea mare viziune în ambele tabere, cu încercări timide pe contraatac.

Chișu a trecut pe lângă egalare în minutul 20, când șutul său a fost prins excelent de Barzog.

Tabela a fost dezmorțită în minutul 38, când A. Ignat a trasnformat magistral o lovitură liberă de la marginea careului.


  • Debut cu victorie pentru Fogoroși!

După acest gol, Petreștiul, intrat în era antrenorului Ștefan Fogoroși, a început să se apere și să țină jocul cât mai departe de poarta lui Barzog. Defensiva petrifălenilor a funcționat foarte bine, iar Chișu, Alex Popa sau Tănase nu au reușit să treacă de zidul ”revelației” din Liga a 4-a.

Repriza secundă nu a produs faze notabile la cele două porți, Sântimbru neputând să pună pericol Petreștiului, fiind lipsită de idei!

Este o eliminare surpriză a deținătoarei trofeului, Viitorul Sântimbru părăsind competiția încă din optimi, fiind învinsă la primul meci oficial din 2017. Pentru San Kalanys și compania rămâne doar speranța unei evoluții bune în retur.

Sportul Petrești

30
Brzog
14
A. Ignat
6
Gavriluță
8
D. Nemeș
11
Samoilă
5
O. Popa
3
Stancu
9
Pamfiloiu
7
Neag
22
D. Ianc
10
Sava

Rezerve: 12. Dobre – 19. Ordean, 17. Scrob, 4. Haiduc, 18. I. Muntean, 20. Boromiz. Antrenor Ștefan Fogoroși.

Viitorul Sântimbru

1
Weber
18
Ivașcu
5
E. Hălălae
8
Crișan
16
D. Hulea
15
Sașa
17
Negură
4
E. Hălălae
10
Tănase
14
Chișu
9
A. Popa

Rezerve: 12. Barna – 7. Dumbra, 11. Pascu, 3. Negrea, 2. Iancu, 13. Crăciun, 6. Roșu. Antrenor Alexandru Kalanyos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. Stimate fan (Homorozan Petrica) te rog sa ai curajul si bunul simt sa ti declini identitatea daca tot faci asemenea afirmatii. Sa nu uiti ca atunci cand a fost preluata echipa in lot mai erau doar 6-7 jucatori. Echipamentul, cumparat de altii era incomplet (unii si l au insusit sau au “uitat sa l predea), mingile de joc si materialele de pregatire lipseau cu desavarsire. Mai mult la baza sportiva nu au fost asigurate conditiile minime de igiena (lipsa apei, lipsa unei bai sau a WC-urilor). Va ti batut joc de banii fostului investitor, ati visat doar la prime “babane”, fara sa va intereseze conditiile de pregatire sau dupa aceasta. Nu uita ca toate acestea s au rezolvat ulterior, dupa preluarea echipei de noua conducere. Mai mult inca faci parte din consiliul de administratie, iar propunerile le poti face in cadrul unei sedinte a acestuia. In rest… .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.