Viitorul Santimbru-FC Micesti24Viitorul Sântimbru, prima echipă reunită la nivelul fotbalului județean a organizat astăzi, o partidă amicală cu echipa prietenilor de la FC Micești. A fost un prilej de voie bună, precum și testarea noilor achiziții – Sașa, Chișu (Mureșul Luduș), R. Morar (liber de contract), Miheșan (liber – ultima dată la Sânger). Dan Comșa a fost pe bancă la această partidă, fostul tehnician al echipei asigurând interimatul până la găsirea unei variante viabile pentru banca tehnică. Viitorul Sântimbru s-a impus cu 4-0 (2-0), după golurile marcate de Chișu (scăriță dintr-un penalty scos de Sașa), Sașa, R. Morar și Dumbra.

Partidă bună de pregătire pentru Viitorul Sântimbru, care a deschis balul amicalelor din perioada de pregătire contra formației FC Micești. Sântimbru a tranșat categoric partida, chiar dacă replica echipei din Liga a 5-a a fost una bună, miceștenii ratând câtva ocazii bune.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Chișu (venit de la Mureșul Luduș) a deschis scorul cu o scăriță dintr-un peanlty scos de colegul său de la Luduș, fundașul dreapta Sașa. Același Sașa a fost cel care a marcat pentru 2-0, stabilind totodată scorul pauzei.

Robert Morar a marcat pentru 3-0 în mitanul secund, iar Dumbra a închis tabela, scor final 4-0 în favoarea formației Viitorul Sântimbru.

Meci de ”Adio” pentru Dan Comșa

A fost ultima partidă a lui Dan Comșa pe banca tehnică a formației Viitorul Sântimbru, antrenorul care a adus primul trofeu (Cupa României) în vitrina clubului urmând să se despartă de echipă, după ce a anunțat la începutul săptămânii că își întrerupe activitatea din cauza unor probleme personale.

Iată echipa Viitorului Sântimbru: Barna – Sașa, O. Crișan, Oara, Ivașcu – Ștef, Stan, Goguța, Drăghiciu, Chișu, Morar. În a doua parte au intrat: Iacșa – Breaz, Sularea, E. Hălălae, Ganga, Oniciu, Borza, CHirilă, Miheșan, Chișu, Dumbra.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.