În noua formulă, antrenată de Mihai Manea și Raul Oargă, Performanța Ighiu a pornit seria amicalelor. La Cricpu, pe o suprafață de joc modestă, divizionara terță a întâlnit FC Transalpina Șugag, una dintre cele mai bune echipe din Liga a 4-a. S-a terminat la egalitate 1-1 (1-1), după golurile marcate de Circov (37), respectiv Osogo (43), însă jocul a fost cursiv, cu multe ocazii, în special la poarta lui M. Lazăr.

Fotbaliștii Ighiului au arătat o poftă de joc ieșită din comun, găsindu-se destul de ușor pe teren. Aceștia au pasat mai tot timpul, ajungând destul de ușor la poarta adversarilor, însă au suferit la capitolul finalizare și acuratețe în fața buturilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima ocazie impotantă a meciului i-a aparținut lui Circov, care a finalizat un contraatac cu un trasor în transversală, același jucător mai irosind o ocazie buna.

De partea cealaltă, Pop a scos de sub bară o lovitură liberă, iar tabela s-a dezghețat în min. 37, când Ighiu a punctat prin Circov după o frumoasă acțiune de atac.

În ultimele secvențe ale primei reprize, Domșa a trecut frumos de Toma, a cdntrat puternic în fața porții, de unde Osogo a reluat în plasă.

Fără rezerve, Șugagul a rezistat bine, însă a 2-a repriză le-a aparținut în totalitate ighienilor, Bănică nefiind solicitat deloc. Performanța a trecut pe lângă golul doi prin S. Turuș, Fetița, dar și Toma, care a ratat două ocazii bune, lovind greșit balonul cu capul.

De asemenea, cei de la Performanța au solicitat mai multe lovituri de pedeapsă, însă centralul Andrei Nicola a lăsat jocul liber.

În aceste momente, oficialii Performanței se luptă în căutarea de a găsi fotbaliști pentru a acoperi posturile juvenile, D. Mărginean, N. Oprița (Șugag) și C. Păcurar reprezentând câteva soluții pentru Manea.

Performanța Ighiu

D. Pop
Toma
Potopea
Iclănzan
N. Oprița
Oniche
Trifa
Circov
Fetița
D. Mărginean
Oara

Au mai evoluat: Bănică – I. Grozav, P. Muntean, M. Cristea, S. Turuș, C. Păcurar. Au lipsit: Cornea (se întoarce la Ighiu de la Deva), Buda (examen), Coltor, O. Turuș (accidentat). Antrenor Mihai Manea.

FC Transalpina Șugag

M. Lazăr
Bîrză
Oltean
Cutean
Breaz
P. Lazăr
Puia
Preda (jud. Sibiu)
M. Domșa
A. Lăcătuș
Osogo

Au lipsit: Posteiu, Stoica, Pop, Cristurean, Șufană, Iancu, Goangă, Neag (neprezentare). Antrenor Ioan Marcu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.