Performanța Ighiu trage să intre pe linie dreaptă, după ce clubul a fost preluat de către finanțatorul Armando Popescu. Astăzi, de la ora 18.00, a fost programată reunirea lotului, participând 14 jucători la primul antrenament condus de Mihai Manea și Raul Oargă. Mihai Manea, aflat la prima experiență în Liga a 3-a, a precizat că nu se sperie de ceea ce îl așteaptă, însă este conștient că trebuie să muncească foarte mult pentru a avea rezultate.

8 jucători de la Șurianu Sebeș, 4 de la Ighiu și doi juniori în probe au alcătuit astăzi, lotul cu care mihai Manea s-a întâlnit prima dată în calitate de antrenor al Performanței Ighiu. A fost o ședință fulger în vestiar, unde a participat și o parte din staful administrativ, Armando Popescu și Dan Ursu. Apoi s-a trecut la o alergare ușoară și exerciții specifice.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mihai Manea, aflat pentru prima dată la o echipă de Liga a 3-a, în calitate de antrenor, dar nu pentru prima dată pe bana Ighiului, a precizat că are mult de muncit, însă nu se teme de ceea ce îl așteaptă.

„Ne așteaptă zile foarte încărcate, dar încercăm să ne pregătim cât mai bine! Sunt mulțumit de jucătorii pe care îi am, dar ne dorim să realizăm și alte transferuri. Avem puțin timp și trebuie să omogenizăm cât mai rapid echipa!”, a precizat Mihai Manea.

Noul antrenor al Performanței Ighiu s-a aflat cu exact o săptămână înainte în vestiarul Sebeșului, unde era programată reunirea liderului din Liga a 4-a. Acesta nu a dorit să continue în actualele condiții și a plecat alături de ceilalți 11 jucători, care se regăsesc sub comanda sa la divizionara terță.


  • Juniorii – marea problemă!

În actuala configurație a echipei conduse de către Mihai Manea, juniorii reprezintă u ncapitol deficitar. Cum regulile eșalonului spun că trebuie folosii 3 juniori Under 19 pe toată durata partidei, formația din Ighiu se află într-o luptă contracronometru pentru a realiza și acest hop.

Dragoș Pop este singura certitudine din lot la ora actuală, aflându-se în probe Mărginean (Inter Ciugud) și C. Păcurar (Unirea Alba Iulia). Cornea se află sub contract cu divizionara terță, dar acesta se apre că refuză să se întoarcă la Ighiu, pregătindu-se alături de Cetate Deva în aceste momente.

De notat și revenirile la Ighiu ale lui Potopea, Oniche, M. Cristea și Oara, care au îmbrăcat tricoul echipei

Iată lotul prezent la reunire: Bănică, Pop – Iclănzan, Potopea, O. Turuș, I. Grozav, Fetița, Circov, Oniche, Oara, P. Muntean, S. Turuș, Mărginean, C. Păcurar. Au lipsit: M. Cristea, Coltor, Trifa, Toma, Buda, Cornea. 

Oficialii echipei încearcă să lege un joc amical la finalul acestei săptămâni, existând posibilitatea ca lotul să intre în cantonament de săptămâna viitoare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.