dragoste_fotbal-500x500Indiferent că vorbim de nivelul Ligii I sau de Liga a IV-a, toți fotbaliștii sau arbitri din județ au încercat și chiar au reușit să impresioneze la capitolul iubite, soții sau logodnice. Chiar dacă au o simplă relație cu care încă-și alină fluturii din stomac sau că vorbim de o relație cu ștate vechi sau chiar de o logndincă sau o soție care așteaptă copii, jucătorii care evoluează în județul Alba sau mai sus dar reprezintă  Alba, par a-și găsi sufletele pereche. Așadar, ne-am gândit să vă prezentăm domnișoarele sau doamnele cu care pășesc mândri pe covorul roșu, jucătorii legați de Alba.

Stanciu - Andreea BeleanNicușor Stanciu și Andreea Beldean

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cel mai în vogă fotbalist din județul Alba, stelistul Nicușor Stanciu, pare a-și fi găsit perechea. Cu ceva ani în spate, cei doi par a fi de nedespărțit, chiar dacă distanța București – Cluj (locația unde Andreea și-a început studiile universitare) este destul de mare. Fără doar și poate, iubirea celor doi este imensă, dat fiind faptul că Nicușor s-a afișat și public cu frumoasa sa prietenă, la petrecerile echipei Steaua București.

 

Mihai Mincă - Alexandra UiuiuMihai Mincă – Alexandra Uiuiu

Unul dintre cei mai longevivi jucători din Liga I, Mihai Mincă trăiește o frumoasă poveste de baschet alături de Alexandra Uiuiu. Portarul echipei CFR Cluj, este împreună cu frumoasa baschetbalistă a echipei CSU Alba Iulia, încă din decembrie 2012. De atunci, până în prezent, cei doi formează un cuplu foarte frumos. Cei doi au refuzat oferte foarte bune din punct de vedere financiar, doar pentru a fi aproape unul de celalalt.

 

 

Mădălina Trușcă - Ionuț BratimaIonuț Bratima – Mădălina Trușcă

Una dintre cele mai curtate domnișoare ale generației sale, Mădălina Trușcă pare a-și fi găsit fericirea în brațele mijlocașului de la FCM Baia Mare, Ionuț Bratima. Cei doi formează un cuplu frumos, iar din ceea ce vedem pe paginla lor de facebook, aceștia urmează să-și unească destinele pentru totdeauna, după ce s-au fi logodit în această vară.

Razvan Frentiu - Madalina BreazRăzvan Frențiu – Mădălina Breaz

Unul dintre cei mai în formă jucători ai Industriei Galda de Jos, Răzvan Frențiu, este cuplat cu o domnișoară care a cunoscut-o în ultimii ani ai liceului, Mădălina Breaz. Din ceea ce se vede în exterior, relația celor doi este foarte bine închegată, iar fotbalistul pare a-și fi găsit liniștea interioară în brațele Mădălinei.

Cătălin Ștef - Oana Ștef

Cătălin Ștef – Oana Ștef

Portarul Industriei Galda de Jos și-a pus capăt burlăciei în 29 august 2015. În acea zi, acesta a ales să spună „Da” în fața ofițerului de stare civilă, de frumoasa Oana, de la care așteaptă o fetiță, Anastasia Cătălina.

 

Roberto Bodea - France JF

Roberto Bodea – Francesca

Arădeanul din poarta echipei Performanța Ighiu, și-a găsit „talismanul” norocos în numele iubitei sale, Francesca. Deși este la o distanță destul de mare de orașul său natal, „Beto” nu stă mult de parte de iubita lui, care de fiecare dată când are oportunitatea, vine în Cetatea Marii Uniri.

 

 

Alexandru Giurgiu - Loredana JelerAlexandru Giurgiu – Loredana Jeler

Doi ani au trecut de când albaiulianul Alexandru Giurgiu și-a găsit fericirea în ochii tinerei blonde, Loredana. Deși în ultimii doi ani s-a perindat pe la Turnu Severin, Giurgiu, București sau Constanța, distanța nu le-a permis niciodată celor doi tineri să nu se iubească. Din acest sezon, Alexandru a revenit pe pământ albaiulian și evoluează în acest moment pentru Performanța Ighiu, lucru care le permite celor doi să se vadă mult mai des ca înainte.

 

Mihai Țîra - Alexandroaie LauraMihai Țîra – Laura Alexandroae

„Mă-nsor la anul în mai” a devenit unul dintre hit-urile preferate ale secretarului general al AJF Alba, Mihai Țîra. Acesta va spune „stop” burlaciei în luna mai a anului 2016, când se va căsători cu aleasa inimii sale, Laura Alexandroae. Naș de cununie îi va fi Sorin Corpodean, fostul președinte al AJF Alba. Faimosul eveniment va avea loc pe 28 mai 2016.

 

Alexandru Vodă - Bianca PopaAlexandru Vodă – Bianca Popa

Președinte al  Comisiei Județene de Arbitri Alba și arbitru asistent în cadrul lotului Ligii I, Alexandru Vodă are o relație de aproape doi ani cu tânăra arbitră Bianca Popa. Din ceea ce se vede pe rețelele de socializare, cei doi sunt de nedespărțit și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din județ.

 

 

Eugen Hălălae - Cosmina AlomanEugen Hălălae – Cosmina Hălălae

Căpitanul liderului, Viitorul Sântimbru, Eugen Hălălae și-a terminat burlăcia încă de acum doi ani, de când s-a însurat cea care-i va fi alături pentru toată viața, Cosmina. Fundașul sântimbrenilor, pare că și-a găsit liniștea sufletească și acest lucru se vede și în teren, unde prestațiile imperiale ale lui Eugen au condus echipa din Sântimbru pe primul loc.

Chirilă Mihai - Chirilă AlinaMihai Chirilă – Alina Chirilă

Deși inițial a vrut să renunțe la activitatea fotbalistică, Mihai Chirilă a fost readus „pe picioare” de antrenorul echipei Viitorul Sântimbru, Dan Comșa. Micuțul mijlocaș este însurat cu Alina Chirilă, cea care a ales să-i fie soție de aproape un an de zile.

 

 

Mircea Risti - AnaMaria Risti

Mircea Risti – Ana Maria Risti

Unul dintre cei mai talentați fotbaliști din curtea echipei Euro Șpring, Mircea Risti trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de Ana Maria. Aceștia au avut nunta la jumătatea acestui an, când au spus „Da” pentru eternitate.

 

Cosmin Fleacă - Mădălina Paștiu

Cosmin Fleacă – Mădălina Paștiu

Foarte ocupat cu job-ul de zi cu zi, ospătăria și organizarea fotbalistică la clubul Euro Șpring, directorul sportiv, Cosmin Fleacă a reușit să găsească puțin timp și pentru iubire. Acesta s-a logodit cu prietena sa Mădălina Paștiu, în urmă cu aproximativ o lună de zile, iar sorții par a le fi favorabili celor doi, care se potrivesc de minune.

 

 

Lupsan George - Andreea Lupsan

Marius Lupșan – Andreea Lupșan

Mijlocașul sebeșenilor Marius Lupșan a terminat cu burlăcia în acest an, când alături de iubita sa, Andreea, a spus „Da” în fața ofițerului stării civile din Alba Iulia. Fără doar și poate, cei doi se potrivesc de minune și nimic nu pare a sta în calea fericirii lor.

 

 

 

Morariu Sebes

Vasile Morariu – Angi Morariu

Căpitanul echipei Șurianu 1945 Sebeș a lăsat burlăcia deoparte în urmă cu un an de zile, când s-a hotărât să-și unească destinul cu Angi. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit.

 

 

 

Raul Răcătăian - Andreea

Raul Răcătăian – Andreea

Talentatul mijlocaș al trupei pregătite de Mihai Manea și Raul Oargă, Raul Răcătăian, pare a-și găsi liniștea în brațele frumoasei Andreea. Vințeanul s-a îndrăgostit „lulea” de Andreea, o fată care pare că va fi aleasa inimii sale.

 

 

Sebastian Culda - Nicoleta Zaharie

Alexandru Culda – Nicoleta Zaharie

Chiar dacă nu au nici măcar un an împreună, atacantul echipei Mureșul Vințu de Jos și-a găsit alinarea în brațele fostei handbaliste, Nicoleta Zaharie. De la începutul acestui an, când relația lor a devenit publică, aceștia sunt de nedespărțit după doar câteva luni.

 

 

 

Nanu Ionuț - Diaconu Andreea

Ionuț Bărculeț – Andreea Diaconu

Micuțul mijlocaș al echipei ASC Pianu 2013, Ionuț Bărculeț are o relație stabilă și pare a fi îndrăgostit până peste cap. Acesta se află într-o relație de mai bine de trei ani de zile cu frumoasa Andreea Diaconu. Deși petrec foarte mult timp împreuna, „Nanu” găsește timpul necesar pentru a ajunge și la partidele și antrenamentele echipei Pianu, fiind unul dintre cei mai serioși jucători ai echipei.

Grecu Dorel - Dumitrița BarbaDorel Grecu – Dumitrița Barba

Cu șase goluri marcate în opt etape, Dorel Grecu pare să aibă parte de un energizat în stare vie. Numele ei este Dumitrița Barba și este una dintre cele mai frumoase iubite a fotbaliștilor din județ. Cei doi trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, după ce s-au cunoscut la Suceava, Dumitrița a făcut pasul spre ardeal și locuiește acum alături de vârful „alb-verzilor”.

 

Radu Contor - IrinaRadu Contor – Irina

După mai multe experiențe nefaste în Liga a II-a și a III-a, fostul unirist Radu Contor se pare că și-a găsit liniștea sportivă la Dalia Sport Daia Română. Pe lângă inevitabilul dor de casă, Radu a revenit pe plaiurile județului Alba și datorită jumătății sale Irina. Aceștia sunt împreună de mai bine de un an de zile, timp în care cei doi par a fi de nedespărțit.

 

 

Deaconu Sorin - IoanaSorin Deaconu – Ioana

După ce a avut o scurtă escapadă în vestul Europei, Sorin nu a putut sta departe de logodnica sa, Ioana. Acesta a revenit la Dalia Sport Daia Română și pare că s-a reacomodat în județul Alba și datorită iubitei sale.

 

 

Achim Cibu - Anamaria CibuAchim Cibu – Ana Maria Cibu

Unul dintre cei mai reprezentativi dăieni ai echipei Viitorul Spicul Daia Română și-a pus pirostriile.  Acesta formează un cuplu frumos alături Ana Maria.

 

 

Marius Felindean - Laura UdreaMarius Felindean – Laura Udrea

Deși foarte tânăr, Marius Felindean este „de o viață” la Olimpia Aiud. Mai mult ca sigur, una din motivele pentru care acesta rămâne în localitatea natală se numește Laura Udrea. Aceștia sunt împreună de aproape 4 ani de zile și nimic nu pare ai despărți.

 

 

 

Marcarie Andrei - Suciu Ioana MariaAndrei Macarie – Ioana Suciu

Chiar dacă în urmă cu puțin timp era burlac convins, de câteva săptămâni, Ioana Suciu pare a fi aleasa inimii portarului de la Rapid CFR Teiuș, Andrei Macarie. Chiar dacă nu au foarte mult timp de când sunt împreună, se pare că cei doi ar fi stabilit să continue pe acest drum toată viața lor.

 

 

11960056_876815342410430_99397293072596925_nDaniel Diaconu și Alexandra Cînduleț

Rapidul mijlocaș de pe banda formației ASC Pianu 2013, pare să fie foarte talentat și în afara terenului. Cu un fizic de invidiat, acesta a dat-o gata pe frumoasa Alexandra Cînduleț, una dintre cele mai frumoase fete din Cîrțișoara. Cei doi au o relație lungă, iar dacă el este fotbalist, ea cochetează cu modelingul.

 

 

11947485_1699158293652852_8047426541179195112_nFabian Himcinschi și Diana Zamfir

Chiar dacă nu mereu a excelet în dreptunghiul verde, Faby Himcinschi a impresionat mereu prin iubitele sale dezlipite parcă din revistele de modă. Acum pare să-și fi găsit alinarea în brațele Dianei Zamfir, tânără ce trebuie să-l consoleze pe atacantul „câinilor roșii”, împrumutat la Dunărea Călărași.

 

11036491_817967274940362_8543998087239051480_nAdrian Cîrstean și Ioana Păunescu

Atacantul echipei din Cugir, sibianul Adrian Cîrstean trăiește o poveste frumoasă de dragoste alăturide Ioana Păunescu. Cei doi sunt împreună de 5 ani de zile și cu siguranță vor alege să-și petreacă restul vieții împreună.

 

10485800_734832339896881_2306694409358435574_nAndrei Ianc și Tatiana Serencu

Logodiți în această vară în Grecia, în insula Zakynthos, unde frumoasa Tatiana a spus „Da”, în momentul în care jucătorul echipei Mureșul Vințu de Jos, Andrei Ianc, i-a cerut să-i fie alături la bine și la rău.

Fotbalistul celor de la Vințu de Jos face marcaj strâns la frumoasa Tatiana, iar în perioada următoare, acesta urmează să-și pună pirostriile.

 

997063_628222700627981_6495494595887128629_n

George Toma și Mirela

Fundașul echipei Peformanța Ighiu, George Toma, este într-o relație cu Mirela, de pe vremea când evolua în Liga a IV-a, alături de CS Zlatna.

Cei doi locuiesc împreuna și urmează probabil să facă marele pas, deoarece cu siguranță nu-și vor găsi liniștea alături de alte persoane.

 

Denisa SavaBogdan Goguța și Denisa Sava

Un cuplu format din sportivi. El, firav, fotbalist, la Industria Galda de Jos, ea, frumoasă, sportivă, puternică, deoarece face judo, este pe lângă iubita acestuia și o bună protectoare cu siguranță. Cei doi formează un cuplu cu adevărat frumos și chiar dacă nu au nimic oficial pe pagina lor de facebook, cei doi au fost zăriți la diverse evenimente împreună.

 

12141633_969103716475900_3117292807920871059_nAdrian și Cristina Birk

Fotbalistul echipei Dalia Sport Daia Română pare să fie împlinit pe toate planurile. Fotbalistic, acesta are un loc „călduț” de titular, iar pe plan sentimental, acesta s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Cristina, alături de care este încă din 2012.

 

 

10998861_869745953100586_3111244796448134998_nRareș Moga și Andreea Bogdana

Unul dintre cei mai înformă sportivi din lotul lui Adorian Himcinschi, Rareș Moga, pare să trăiască una din cele mai bune perioade din viață. Este titular în Liga a III-a, are alături de el o tânără frumoasă și par să fie fericiți împreună.

 

 

1460163_640458135997219_2016647691_nClaudiu Oară și Andrada Ordean

Unul dintre cele mai longevive cupluri de pe meleagurile județului Alba. Cei doi sunt împreună încă de când Claudiu evolua cu mândrie în triocul Unirii Alba Iulia.

 

 

 

12168136_890714087671753_1459679666_nBogdan și Cristina Bucurică

Fiul adoptat de Alba Iulia, Bogdan Bucurică este și el căsătorit cu Cristina Bratu. Cei doi sunt împreună încă din vremea când Unirea Alba Iulia evolua în Liga a II-a. Cei doi formează un cuplu frumos și au reușit să reziste și în pofida distanței.

sursa foto: facebook.com

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Ce e cu caterinca asta .? Mai ales in privinta Denisei Sava..! Intradevar are o relatie amoroasa de care voi nu stiti , cu un baiat frumos chipes si aratos , in nici un caz cu Prikiliki asta de care ziceti voi..! Colegi de clasa si cam atat ! Hai pa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.