Viitorul Santimbru-Gaz Metan Valea Lunga amical19Liderul Ligii a 4-a Viitorul Sântimbru a întâlnit în ultimul amical dinainte de începerea returului una dintre echipele din subsolul clasamentului, Gaz Metan Valea Lungă. Echipa lui Dan Comșa nu a avut nicio emoție în a se impune la acest meci, pe care l-a câștigat cu 5-0 (2-0 la pauză) după golurile marcate de Pisoiu (dublă) și hattrick-ul lui Ștef.

Viitorul Sântimbru și-a dominat adversarul în ultima reprezentație înainte de retur, Gaz Metan Valea Lungă oferind totuși o replică bună în fața ldierului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În prima repriză gazdele s-au jucat cu ocaziile, Biro ratând de două ori într-un interval scurt din poziții favorabile. Scorul a fost deschis de Pisoiu în urma unui corner, iar Ștef a dublat avantajul cu o execuție de efect după o bâlbâială în careul celor din Valea Lungă.

Imediat după revenirea de la cabine Ștef a scăpat singur cu portarul advers și l-a executat pe acesta cu toată opoziția goalkeeper-ului.

Ștef a marcat și cel de-al 3-lea său gol cu un șut din prima de la marginea careului, fără nicio speranță pentru portarul celor din Valea Lungă, stabilind scorul de 4-0.

Tabela a fost închisă la 5 în dreptul Viitorului Sântimbru după ce Pisoiu a fost deschis de Dumbra în adâncime, iar ”veteranul” liderului l-a executat cu un lob de zile mari pe Trif.

La jumătatea primei reprize Dreghiciu a fost faultat din spate, acesta accidentându-se serios, fiind scos pe brațe în afara terenului de către colegii săi, locul său în teren fiind luat de E. Hălălae.

Viitorul Sântimbru: Barna – Breaz, Crișan, Sularea, C. Ivașcu, Drăghiciu, Chirilă, Dreghiciu, Ștef, Biro și Pisoiu. Au mai intrat: E. Hălălae, C. Hălălae, Iacșa, Jula, Dumbra, Ganga, Surd, Borza.

Gaz Metan Valea Lungă: Trif – Vasiu, Marcu, Gânța, Mărginean, Bulugea, Vekony, Migea, Șerban, Bucerzan, Moldovan. Au mai intrat: Lața, Iorga, Puiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.