stadion metalul aiud 1Așa cum v-am anunțat în urmă cu mai mult timp, Metalul Aiud va renaște, formația fanion a municipiului Aiud urmând să se înscrie în Liga a 5-a cu obiectiv de promovare în L4. O dată cu echipa renaște și stadionul, la arena tradițională a Aiudului lucrându-se de zori. Administrația locală a primit ”OK-ul” proprietarului care deține Stadionul Metalul Aiud pentru a efectua lucrări de cosmetizare și igienizare a bazei sportive, iar echipa nou construită își va disupta meciurile pe arena mult iubită.

Noua administrația locală a Aiudului a înțeles nevoile cetățenilor și a demarat ample lucrări de cosmetizare a bazei sportive Metalul Aiud. Dacă echipa Metalul Aiud este ca și rezolvată, având 90% din acte pregătite pentru înscrierea în următorul sezon al Ligii a 5-a, Stadionul Metalul Aiud se pregătește să găzduiască crampoanele viitorilor fotbaliști.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cursul săptămânii trecute s-a nivelat gazonul cu ajutorul unui cilindru, a fost amenajată pista pentru atletism, iar acum, o mână de oameni au trecut la îndepărtarea bălăriilor din incinta arenei, ca baza sportivă să capete puțin din imaginea de odinioară.

Stadionul Metalul Aiud este deținut de un fost secretar de stat din Ministerul Comerțului și Industriilor, acesta cumpărând arena în urmă cu mai mulți ani de la combinatul ”Metalurgica”, iar timp de aproape un deceniu nu a adus niciun fel de îmbunătățiri complexului sportiv, fiind lăsat în paragină, cu utilitățile sistate.

Potrivit unor surse, edilul-șef al municipiului Aiud, Oana Badea a purtar discuții cu cel care are în proprietate stadionul, iar acesta le-a permis celor din administrația aiudeană să întrețină lucrări de estetizare a bazei sportive. Nu este exclus ca în următaorea perioadă Primăria Aiud să treacă la negocieri pentru a cumpăra arena istorică din municipiu.

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Auzi fii atent ce iti zic eu.tu scrii ca o fost lasat in paragina dar ce vroiai sa plateasca el utilitatiile asa ca ii om bun? Ce usor ii sa vb pe banii altuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.