galda 3Industria Galda de Jos a fost la 7 minute distanță de a deveni noul lider al Seriei a 5-a din Liga a 3-a, fiind egalată de CSM Sighetul Marmației în min. 83. Avântul Reghin a cedat 0-1 la Iernut, iar cu punctul obținut ieri în derby-ul seriei, Galda a egalat Reghinul în fruntea clasamentului. O victorie a elevilor lui Paul Ciucă declanșa panica generală la Industria.

Puțin supărat pe rezultat, Paul Ciucă a ținut să își felicite fotbaliștii pentru felul în care au luptat. Acesta a recunoscut superioritatea adversarilor din a doua repriză și a punctat că rezultatul este unul corect.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Pentru noi orice punct este important. La Sighet a fost o luptă dusă până la sacrificiu de echipa noastră. Gazdele au o echipă bună, ne-au dominat clar în a doua repriză, și cred că la 1-0 pentru noi trebuia să primim un penalty la un henț în careu. Eu sunt mulțumit de fiecare punct câștigat, însă rămâne o urmă de regret că am făcut egal la Sighet. Abia acum ne dăm seama unde am ajuns după ce regretăm că nu am învins o pretendentă la promovare”, a declarat Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos.

În următoarea etapă Industria Galda de Jos va evolua tot în deplasare, la FC Zalău, în penultima etapă a turului de campionat.

sursa foto: CSM Sighetu Marmației – pagina oficială www.facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.