Galda - Recea337Industria Galda de Jos a cedat partida cu nou-promovata ACS Recea. Formația pregătită de Romulus Buia s-a impus la Galda cu 3-4, după un meci nebun. 

Cristi Bodea a deschis scorul în minutul 4, după ce l-a învins pe Lovasz.  Până la pauză, vizitatorii au marcat de două ori prin Chinde și Schwartzkopf.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză, Daniel Lupșan a restabilit egalitatea la 2, iar Schwartzkopf a făcut 2-3 în minutul 67. În minutul 84, Ciuntu face 2-4, scorul final fiind stabilit de Haiduc, în minutul 87.

Ciucă lipsit de aportul juniorilor! Cine-i vinovat?

Eșecul de sâmbătă de la Galda de Jos nu poate fi atribuit antrenorului Paul Ciucă. Acesta a fost lipsit la meciul cu ACS Recea de aportul juniorilor. Ba mai mult, Ciucă a fost nevoit să schimbe formula de start după ce a aflat cu stupoare că nu-i poate folosi pe Oprița și Olar. Cei doi nu aveau vizele pe carnetele de joc, deci nu au putut evolua. Pus în această situație tragi-comică Paul Ciucă a fost nevoit să improvizeze, iar rezultatul se vede pe tabelă.

Cătălin Ștef de nerecunoscut

Însurat de puțin timp, portarul Cătălin Ștef a fost de nerecunoscut în partida de la Galda de Jos. Acestuia i se pot imputa două goluri primite, iar prestațiile în care acesta era providențial pentru echipa lui rămân așteptate.

Dacă etapa precedentă a absentat deoarece a avut cununia civilă, în această rundă portarul Industriei nu a reușit să-și conducă echipa spre victorii așa cum o făcea în sezonul precedent.

Cu siguranță Ștef va reveni la forma de odinioară, mai ales că anii trec iar experiența între buturi se acumulează.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.