Într-o dispută amicală programată pe Galda Arena, Industria Galda de Jos a primit vizita formației Cetate Deva. A ieșit un joc bun, spectaculos, controlat de gazde, însă duelul s-a terminat la egalitate, 1-1 (1-1). Următorul meci pentru echipa lui Paul Ciucă va avea loc vineri, de la ora 17.30, în compania conjudețenei Metalurgistul Cugir.

Meci bun la Galda, unde Industria a întâlnit Cetate Deva, o formație pe care trupa lui Paul Ciucă a învins-o tur-retur în sezonul precedent al Ligii a 3-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Galda a avut o primă repriză bună, însă fără prea mari ocazii la poarta hunedorenilor, cu centrări multe și dominare, în special la centrul terenului.

Scorul a fost deschis în minutul 38, când Rodean a centrat puternic în careu, iar Gombocz a pus excelent capul și a înscris pentru 1-0.

Galda nu s-a bucurat prea mult, pentru că fotbalistul său, plecat la Deva fără acordul clubului, Romică David a egalat în minutul 44, după o acțiune personală.

Cea de a 2-a repriză s-a disputat sub semnul echilibrului, însă Galda a ratat cele mai mari ocazii, prin Cioară, care a reluat cu capul peste și l-a lobat pe portarul advers, însă mingea a trecut puțin pe lângă! Același Cioară a mai avut o oportunitate, scăpând singur în flancul stâng, a pătruns în careu, însă a tras în plasa laterală.

S-a terminat 1-1, iar Industria Galda de Jos va avea următorul amical vineri, de la ora 17.30, pe teren propriu cu Metalurgistul Cugir.

Industria Galda de Jos

Iancău
Gombocz
Trif
Haiduc
Rodean
Oniche
Dup
Cernea
Buligă
Goronea
S. Mureșan

Au mai intrat: Cioară, Sârbu, Olar, D. Popa, Vonya, Schiau, Costea. Antrenor Paul Ciucă.

Cetate Deva

Raț
Doboș
Scarlat
Mintaș
Ionică
R. Cristian
Moț
Firan
Tecsi
Staicu
R. David

Au mai evoluat: Apostol, Buman, Șoit, Lupu, Bărculeț, Codrin, Boldea, Toader, Costea, kelemen, Leucean. Antrenor Sorin Cornea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.