Industria Galda de Jos-Hidromecanica Sugag amical33Reprezentanta județului Alba în cea de a 5-a Serie a Ligii a 3-a, Industria Galda de Jos a bifat cel de-al 2-lea meci din perioada de pregătire, adversară fiindu- astăzi Hidromecanica Șugag din Liga a 5-a Alba. Partida s-a disputat pe Stadionul Pielaru din Sebeș, iar trupa lui Paul Ciucă s-a impus cu 3-1 (2-0) prin golurile marcate de Lupșan, Boancă și Bodea, respectiv Mura. Testul a fost unul util pentru ambele echipe care au intrat în linie dreaptă spre pregătirea returului de campionat.

Jocul de la Sebeș a fost unul atractiv, în care Industria Galda de Jos a dictat tonul și a atacat în repetate rânduri poarta adversă. Hidromecanica Șugag a oferit o replică bună divizionarei terțe cu toate că Doru Oancea nu a realizat încă niciun antrenament cu elevii săi, pregătirea urmând să fie inițiată de săptămâna viitoare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Daniel Lupșan a deschis scorul la capătul unei acțiuni colective, iar Boancă a reușit să înscrie după o gafă a lui Morariu. Șugagul nu l-a prea solicitat în prima repriză pe Ștef, Galda bazându-se pe un cuplu de fundași experimentați și puternici, precum Haiduc și Man – ”generalii” defensivei găldene.

După pauză Paul Ciucă a schimbat întreg efectivul cu excepția lui Ștef, Haiduc și Boancă, iar Cernea și Bodea au început să amenințe tot mai des poarta lui Morariu. După câteva ocazii ratate de ”decarul” Industriei, Bodea a reușit să majoreze avantajul echipei sale după o acțiune de toată frumusețea și o depășire de senzație a portarului Șugagului.

Jocul a devenit mai echilibrat în partea a 2-a, iar Hidromecanica a încercat să se apropie mai mult de poarta lui Ștef, iar pe final a reușit să înscrie golul de onoare prin Mura.

Silviu Mureșan s-a alăturat lotului Industriei

După ce a semnat un contract pe un sezon și jumătate, Silviu Mureșan s-a alăturat lotului condus de Paul Ciucă, însă fostul unirist nu a fost utilizat în amicalul de astăzi, fiind în urmă cu pregătirea fizică.

Industria Galda de Jos: Ștef – Oprița, Haiduc, Man, Boancă, Cioară, Medrea, Lungu, F. Morar, Cîmpean, Lupșan. În a doua repriză Paul Ciucă a folosit următoarea formulă: Ștef – Olar, Haiduc, Ivașcu, Boancă, Bodea, Goguța, Kilin, Baghiu, Cernea, Nicoară. Au lipsit: Podar, Boldi și Cioplântă (ușor accidentat).

Hidromecanica Șugag: Morariu – Posteiu, Mirca, Gavriluță, Pădure (aflat în probe de la Glorie Geoagiu – a făcut un meci foarte bun), Cutean, Stoica, M. Lăcătuș, A. Lăcătuș, Mura, Neag. Doru Oancea i-a mai utilizat pe Tolan (junior de la Mureșul Vințu de Jos), Titianu și Budin jr.

Hidromecanica Șugag se află în discuții avansate cu câțiva fotbaliști experimentați la nivelul Ligii a 4-a, însă oficialii echipei de pe Valea Frumoasei nu au dorit să dezvăluie numele acestora până când nu vor fi efectuate transferurile.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.