Industria Galda de Jos-Luceafarul Balan79În cea de a 6-a etapă din Seria a 5-a a Ligii a 3-a, Industria Galda de Jos a întâlnit lanterna roșie, Luceafărul Bălan. Echipa antrenată de Paul Ciucă s-a impus cu scorul de 3-1 (2-1), reușind cea de a 4-a victorie în actualul campionat. Golurile au fost înscrise de Baghiu (18), Lupșan (45), respectiv Brândușe (14).

Meci șterss la Galda, unde formația locală, Industria a întâlnit echipa fără niciun punct din actualul sezon. Elevii lui Paul Ciucă au început prost partida, oaspeții presând mai mult în primul sfert de ora al partidei. În min. 14, Cătălin Ivașcu a trimis balonul cu capul spre Ștef, înă Brîndușe a fost pe fază și a interceptat mingea, scăpând singur spre poartă. Atacantul sălăjean a reușit să îl învingă cu calm pe Ștef, deschizând scorul pe Arena din Galda.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Bucuria oapeților a durat doar 4 minute, când Lupșan a deviat perfect o minge către poarta lui Groza, Baghiu a fost găsit excelent, iar vârful trimis de Paul Ciucă în luptă din primul minut l-a executat cu sânge rece, printr-un lob de efect pe portarul advers, restabilind egalitatea pe tabelă.

Luceafărul Bălan nu a mai contat în atac, iar spre finalul primei reprize, Frențiu a săltat mingea pe lângă Groza și a căzut secerat în careu. Centralul partidei a considerat că mijlocașul Industriei a simulat și i-a arătat acestuia cartonașul galben, la o fază controversată.

Când nimeni nu se mai aștepta ca tabela să fie modificată, Lupșan a pătruns în careu și a fost faultat de un fundaș advers, iar de această dată arbitrul a arătat pucntul cu var. Juniorul Olar a fost desemnat să execute, însă Groza a parat lovitura fostului unirist. Lupșan a urmărit balonul și a reușit să îl împingă în poarta goală, marcând pentru 2-1.

Joc slab în repriza secundă, Ștef înger păzitor!

Echipa lui Paul Ciucă a strigat retragerea prea devreme, mulțumindu-se cu rezultatul înregistrat la pauză. Pe fondul aceste decizii, cumulat cu eliminarea lui Medrea în min. 67 pentru un fault dur, Industria Galda de Jos a pierdut ritmul partidei. Oaspeții au avut 4 ocazii clare de a restabili egalitatea, însă portarul Cătălin Ștef a făcut un meci mare și și-a salvat echipa.

Galda a încercat să lovească pe contraatac, ratând două ocazii bune prin Câmpean și Bodea. Scorul final al partidei a fost 2-1 în favoarea Industriei Galda de Jos, care a adunat a 4-a victorie în acest campionat, ajungând la cota 12 în clasament.

În runda următoare echipa lui Paul Ciucă se va deplasa pe terenul echipei FC Csikszereda Miercurea Ciuc.

Industria Galda de Jos: 12 Ștef – 15 Haiduc, 33 Căt. Ivașcu, 5 Kilin, 10 Bodea, 7 Lupșan, 31 Frențiu, 6 Oprița, 21 Olar, 89 Medrea, 9 Baghiu

  • Rezerve: 77 Podar – 8 Câmpean, 14 Olălău, 4 Iancu, 18 Boancă, 20 Cioară, 17 Lungu
  • Antrenor: Paul Ciucă

Luceafărul Bălan: 1 Groza – 3 Criste, 10 Bode, 16 Rus, 19 Țiriac, 18 Maior, 20 Turcu, 15 Ceala, 7 Haiduc, 5 Brândușe, 9 Teglaș

  • Rezerve: 12 Molnar – 6 Buda, 17 Lazăr, 8 Porumb, 14 Nagy, 4 Colciar
  • Antrenor: Marius Pașca
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.