Paul Ciucă a sunat goarna reunirii la Industria Galda de Jos, conducând luni, primul antrenament din acest an. Atmosfera a fost una destinsă, s-a glumit, fotbaliștii s-au distrat și tachinat reciproc, producând o stare de bine, fapt pentru care au și ajuns să culeagă roadele în campionat, după ce s-au sudat legături puternice între echipieri. Totodată, Romică David și Bogdan Rodean au semnat contractele oferite de divizionara terță, aceștia fiind primiți cu brațele deschise de noii lor colegi.

Industria Galda de Jos a fost prima formație din Liga a 3-a a județului Alba care s-a reunit, Paul Ciucă pregătind luni, primul antrenament al echipei sale. De asemenea, antrenorul găldenilor a fost cel care a dat tonul stării de bine, acesta glumind cu elevii săi, în stilu-i caracteristic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Urmează o perioadă de reacomodare la efort, care se întinde pe aproximativ două săptămâni, după care va începe și seria amicalelor, timp în care Paul Ciucă va avea prilejul să își vadă ”copiii” la lucru și să gândească echipa cu care va aborda returul.

Acesta va avea dificultăți în partea a 2-a de campionat, asta în condițiile în care s-a întărit serios, atât în defensivă, cât și în avanposturi, unde a sosit Romică David. Culmea, plecarea lui Bodea l-ar putea ajuta pe tehnicianul din Alba să croiască un nou sistem, care i-ar putea cuprinde pe Mureșan, Romică David și ”Biba” Cernea.


  • Fundaș trecut pe la Dinamo – în probe la Galda!

La reunirea Industriei s-a prezentat și un fundaș din Deva, Raul Indrieș, care poate evolua atât ca apărator central, cât și dreapta, acesta bifând și criteriul de vârstă, fiind născut în 1998. Acesta a evoluat pentru Cetate Deva, Dinamo Buurești (juniori și echipa a 2-a) și Aurul Brad (Liga a 4-a Hunedoara). La Dinamo a fost coleg cu albaiulianul Vlad Ignat, actualul portar al celor de la FC Brașov.

În următoarele zile, sub comanda lui Paul Ciucă va ajunge și Elias Weiner, mijlocașul celor de la Șurianu Sebeș, care ar putea reprezenta o soluție pentru înlocuirea lui Cristi Bodea, în flancul stâng, dacă îl va convinge pe tehnicianul găldenilor.

Iată lotul prezent la reunire:

  • Cătălin Ștef – Ioan Bpancă, Alexandru Man, Ionuț Cioplântă, Claudiu Haidcu, Bogdan Rodean, Raul Indrieș, Răzvan Frențiu, Daniel Lupșan, George Goronea, Paul Man, Cristian Vonya, Alex Costea, Flaviu Baghiu, Romică David, Andrei Cernea, Silviu Mureșan. Au lipsit din diverse motive: Marius Iancău (serviciu), Silviu Boloș, (serviciu), George Olar (examen la facultate), Bodea (răcit – va pleca săptămâna viitoare în Germania), Alecu Cioară (serviciu), Andrei Fulea (probleme personale).

Iată programul jocurilor amicale pe care Industria Galda de Jos le va susține în această iarnă:

  • Viitorul Mihai Georgescu – 28 ianuarie (deplasare – pe sintetic, la Cluj)
  • CIL Blaj – 4 februarie (deplasare – pe stadionul CIL din Blaj)
  • Universitatea Cluj – 11 februarie (deplasare – sintetic Cluj)
  • FC Hermannstadt – 18 februarie (deplasare – sintetic Sibiu)
  • FC Hermannstadt – 25 februarie (acasă – la Galda, în funcție de stare vremii)
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.