Industria Galda de Jos- Sanatatea Cluj61Meci frumos la Galda de Jos, unde formația locală Industria a întâlnit Sănătatea Cluj în cea de a 8-a etapă a Seriei a 5-a din Liga a 3-a. Industria Galda de Jos a reușit cea de a 6- victorie în accest sezon, la capătul unui meci cu numeroae ocazii la poarta clujenilor. Pentru Galda a punctat Cernea în min. 2 și Câmpean (84 – din penalty), iar ”virușii verzi” au marcat prin Șoș în min. 23 din lovitură de la 11 metri.

Revenit după suspendare, Andrei Cernea a fost deschis execelent de Cristi Bodea în careu și a deschis scorul în minutul 2. Câteva minute mai târziu Ștef a intervenit excelent la o lovitură de cap, respingând cu greu balonul care a atins bara. Ocaziile s-au intensificat la ambele porți, iar Galda a ratat prin Frențiu și Cernea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Egalarea s-a produs în min. 23, când Cătălin Ivașcu l-a faultat în careu pe Ceaca, iar centralul a arătat punctul cu var. Șoș a executat lovitura de la 11 metri, fără nicio șansă pentru Ștef.

În mitanul seund, Industria Galda de Jos a dictat ritmul partidei, oaspeții ajungând cu greu la poarta găldenilor. Cernea și Bodea s-au întrecut în ratări, primul lobând balonul peste poartă, din postură de unu la unu cu Todoran, iar Bodea a tras peste din 3 metri, din cădere.

În min. 84, la o bâlbâială în careul oaspeților, centralul a arătat punctul cu var în favoarea Industriei, după un henț al unui adversar. Câmpean a executat fără emoții lovitura de pedeapsă și a adus cea de a 6-a victorie din acest sezon pentru Industria Galda de Jos.

Final presărat cu nervi

În min. 90 s-a produs un scandal în jumătatea de teren a Industriei, la care au participat totți jucătorii. Ceaca și Frențiu au văzut cartonașele galbene în urma acestui incident, însă gazdele au acuzat că adversarii au lovit fără balon, într-un moment în care arbitrul nu era atent în acea direcție.

Industria Galda de Jos: 12. Ștef – 6. Oprița, 15. Haiduc, 33. Ivașcu, 18. Boancă, 31. Frențiu, 17. Lungu, 10. Bodea, 5. Kilin, 7. Lupșan, 11. Cernea. Rezerve: 1. Boldi – 9. Baghiu, 8. Câmpean, 4. A. Man, 89. Iancu, 14. Goguța, 20. Cioară. Antrenor: Paul Ciucă.

Sănătatea Cluj: 27. Todoran – 20. Paul, 13. Șoș, 21. Perde, 11. Siecoban, 16. Gîț, 19. B. Cristea, 8. Tothăzan, 94. Lupu, 9. Ceaca, 10. Bota. Rezerve: 22. Bencze – 3. Kis, 2. Bucur, 14. Balatici, 15. Someșan, 4. Crișan, 96. Moldovan. Antrenor: Marius Semeniuc.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.