Industria Galda de Jos-Sportul Petresti amical50Cum Industria Galda de Jos va sta și în acest weekend din cauză că CSM Sighetu Marmației s-a retras din Liga a 3-a, echipa pregătită de Paul Ciucă a perfectat o întâlnire amicala contra formației din Liga a 5-a, Sportul Petrești. Divizionara terță s-a impus cu 2-0 (1-0 la pauză), reușitele fiind puncte de Cernea, în min. 20, din centrarea lui Bodea, respectiv Mureșan (77).

Cele două echipe s-au întâlnit în returul amicalului, și săptămâna trecută disputându-se acest test, tot pe Galda Arena. Și atunci Industria s-a impus cu 1-0, cei doi antrenori ai echipelor s-au declarat mulțumiți de acest test.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida a fst controlată de fotbaliștii pregătiți de Paul Ciucă, aceștia ratând câteva ocazii importante în prima repriză prin Bodea, Cernea și Câmpean. Cu toate astea, Cernea a găsit golul în min. 20, acesta finalizând excelent centrarea foarte bună a lui Bodea.

Sportul Petrești a legat bine jocul, aceștia au ajuns de câteva ori la poarta lui Ștef, însă nu au fost insiprați la finalizare.

A doua repriză a fost puțin mai echilibrată, însă tot Industria Galda de Jos a fost cea care a punctat în poarta adversă, Mureșan finalizând cu un șut la colțul scurt în min. 78. Sportul Petrești nu a beneficiat de rezerve la acest joc, motiv pentru care elevii lui Costel avram și-au dozat efortul și nu s-au implicat la maximum în toate fazele.

Industria Galda de Jos: Ștef – Olar, Haiduc, Cioplântă, Boancă, Frențiu, Lupșan, Vonya, Bodea, Cernea, Câmpean. Rezerve: Iancău, Kilin, Lungu, Mureșan. Antrenor Paul Ciucă.

Sportul Petrești: C. Bucin – Albu, S. Gheorghe, R. Dan, Cioloca, Andreiu, Ilinca, D. Bucin, Homorozan, Suci, Sava. Antrenor Costel Avram.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.