Industria Galda de Jos-Surianu Sebes23Cu o echipă de invidiat inclusiv pentru formațiile din Liga a 3-a, Șurianu Sebeș s-a impus cu 1-0 în amicalul contra Industriei Galda de Jos, singurul gol al partidei fiind marcat de golgheterul Vali Drăgan în minutul 32. Galda a controlat prima repiză și a avut 3 bare prin Cernea – două și A. Man. Duelul a fost urmărit de peste 100 de spectatori, iar Sebeșul și-a prezentat noua echipă galactică la care au debutat Bănică, Iclănzan, Oara, Șuteu, Bălaș și M. Cristea. 

Meci frumos pe Arena Galda, unde Industria Galda de Jos a primit replica formației Șurianu Sebeș, echipă care a reușit să dea adevărate bombe pe piața transferurior din Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Galda a controlat prima repriză și a ratat mai multe ocazii, printre care 3 bare prin Cernea – două și A. Man, însă Sebeșul a reușit să marchezze în min. 32, prin V. Drăgan, gol care s-a dovedit a fi singurul al acestui meci.

A doua repriză a fost ușor mai echilibrată, Sebeșul a ratat prin Oara și Lăcătuș, iar Galda a trecut pe lângă egalare prin Cernea, Cioară și P. Man.

Scor final 1-0 pentru Șurianu Sebeș, care a câștigat al doilea amical al verii împotriva unui adversar din Ligii a 3-a.

Industria Galda de Jos: Iancău – Cioplântă, Hiaduc, Man, Boancă, Frențiu, D. Lupșan, Vonya, Bodea, Cernea, S. Mureșan. Au mai intrat: C. Ivașcu, Cioară, Baghiu, Olar, P. Man, A. Voicu, Al. Coman (Metalu Reșița – probe). Au lipsit: Ștef, Cîmpean.

Șurianu Sebeș: Bănică – I. Grozav, Potopea, Trif, Neagu, Oniche, Ludwig, Lăcătuș, Trifa, Șuteu, V. Drăgan. Au mai intrat: Pop – Iclănzan, Fulea, M. Cristea, Bălaș, C. Marcu, C. Oara, Rahovean. Au lipsit: Coltor, Morariu și P. Muntean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.