Memorialul Dragos Damian editia a 2-a75Stadionul din Ciugud a găzduit sâmbătă, cea de a 2-a ediție a Memorialului ”Dragoș Damian”, unde 4 echipe, Inter Ciugud, Prietenii lui Dragoș, Limbenii Limba și juniorii republicani B ai Metalurgistului Cugir au făcut ceea ce îi plăcea cel mai mult și lui Dragoș Damian – au jucat fotbal. Toate realizările de pe teren, golurile, precum și bucuria celor prezenți au fost dedicate memoriei lui Dragoș Damian. Inter Ciugud, fosta echipă a lui Dragoș a câștigat turneul în finala cu Prietenii lui Dragoș.

Zi de fotbal plină, dedicată memoriei unui jucător reprezentativ al Interului Ciugud, fost căpitan, care a părăsit scena fotbalistică și lumea în urmă cu mai bine de doi ani, după un tragic accident de circulație suferit în Franța.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În urma plecării sale dintre noi a rămas multă durere, atât în sufletele celor apropiați, cât și a prietenilor și chiar necunoscuților. Cu toate astea, trecerea în neființă a lui Dragoș Damian i-a unit și mai mult pe cei din lumea fotbalului, iar Inter Ciugud a organizat sâmbătă, cea de a 2-a ediție a unui turneu de fotbal dedicat memoriei lui Dragoș.

Iată rezultatele:

  • Prietenii lui Dragoș – Metalurgistul Cugir 2-1
  • Inter Ciugud – Limbenii Limba 1-0
  • Finala mică:  Limbenii Limba – Metalurgistul Cugir 3-2
  • Finală mare: Inter Ciugud – “Prietenii lui Dragoș” 1-1 (8-6, după loviturile de departajare). Toți jucătorii celor două echipe au fost desemnați să execute.
Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.