lin-mg13Disputată la o zi distanță față de debutul etapei cu numărul nouă din Liga 4-a, partida desfășurată astăzi la Ciugud i-a opus pe ”interiștii” locali și pe dăienii de la Dalia, echipe desparțite doar de trei puncte în clasament. Dacă Inter Ciugud a câștigat în deplasarea de la Săsciori și rămâne o echipă incomodă pe teren propriu, în schimb Dalia Sport Daia Română n-a mai simțit gustul victoriei de patru etape. Aflate totuși la poli opuși, prin prisma evoluțiilor de până acum, ambele echipe s-au luptat sportiv pentru adjudecarea punctelor puse în joc. Inter Ciugud a câștigat disputa cu scorul de 2-1, adâncind și mai mult ”criza” rezultatelor de la Dalia. Inter Ciugud și Dalia Sport Daia  2-1. Iuoraș a înscris pentru trei puncte nesperate. La pauză a fost 1-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul disputat astăzi la Ciugud a fost unul echilibrat și destul de puțin animat, semn că punctele puse în joc au fost extrem de importante pentru ambele combatante. După un început de joc prudent pentru cele două echipe, oaspeții au fost cei care au dezgheațat tabela de marcaj în minutul 43,prin atacantul Brânză, care a înscris pentru 1-0. Nemulțumite de cum au decurs lucrurile, gazdele forțează tot mai mult poarta oaspeților și Coman reușește egalarea în ultimul minut al primei reprize. Scorul la pauză a fost de 1-1.
În a doua repriză,gazdele au pus stăpânire pe joc, iar presiunea tot mai accentuată asupra porții lui Pojar a fost concretizată în gol. Iuoraș, proaspăt intrat pe teren, a închis tabela în minutul 90, când a înscris pentru 2-1. Golul său a adus cele trei puncte nesperate pentru gazde.Iată echipele de start:

Inter Ciugudinter_ciugud

1
Mureșan
7
Bran I.
19
Marian
3
Șuvaina
14
Mărginean
16
Cristea
18
Miclea
4
Bran S.
10
Păcurar
22
Ursu
21
Coman

Rezerve: 11. Rațiu, D. 17. Rațiu A. , 15. Andreica, 8. Lupșan, 6. Oprișan, 20. Iuoraș, 5. Mitea
Antrenor: Bran Gheorghe

dalia-sport-daia-romanaDalia Sport Daia Română

25
Pojar
4
Hileagă
15
Pop
6
Cătălina
7
Stoia
89
Apetri
17
Lungu
9
Hîrceagă
14
Constantin
10
Contor
13
Brânză

Rezerve: 1. Arion, 8. Mihălțan, 11. Mura, 77. Deaconu, 5. Cristea, 2. Boba
Antrenor: Fogoroși Ștefan


În clasament Inter Ciugud ocupă poziția a șaptea, cu 13 puncte și va juca etapa viitoare, al doilea meci consecutiv pe teren propriu împotriva celor de la Sportul Petrești ,în timp ce Dalia se situează pe un loc zece neliniștitor și va juca în următoarea etapă acasă cu Transalpina Șugag.

 


Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.