Inter Ciugud - Energia Sasciori68Victorie categorică pentru Inter Ciugud. Formația antrenată de Adrian Bicheși s-a impus cu 4-0 (2-0, la pauză) în jocul cu Energia Săsciori. Oprișan, S. Bran, I. Gherman și S. Mărginean au punctat pentru succesul gazdelor. 

Partida de la Ciugud a început cu oaspeții în atac. Portarul Mureșan a avut trei intervenții în situație unu la unu cu Găldean și Jula, iar la poarta lui Abrudean, prima fază periculoasă s-a transformat în gol. Păcurar a pasat excelent pentru Oprișan, iar acesta l-a învins, în minutul 12, pe goalkeeperul vizitatorilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În minutul 32 centralul Nicușor Marcu a dictat o lovitură de la 11 metri pentru gazde, lovitură transformată de S. Bran.

După pauză atacurile s-au urnit greu, iar echipa mai periculoasă a rămas tot Inter Ciugud, însă fără a modifica tabela. În minutul 74, Nelu Gherman a profitat de o eroare în defensiva Energiei și a înscris după ce l-a driblat pe portarul Abrudean.

Scorul final a fost stabilit în minutul 83 când Sorin Mărginean a înscris cu capul, după o centrare a lui Păcurar.

Iată cele două distribuții: 

ciugud- sasciori 4-0

 

 

 

 

 

 

Surpriză! Partida de la Ciugud a început la fix!

Una dintre surprizele plăcute ale partidei de la Ciugud a fost punctualitatea gazdelor. Aceștia au început la fix o partidă, după o lungă perioadă de așteptare. Acesta este cu siguranță un semn clar că echipa din Ciugud dorește să abordeze serios această ediție de campionat.

Antrenorul gazdelor Adrian Bicheși a explicat mai în glumă, mai în serios ce se întâmplă la echipă. „Am exersat foarte mult scrisul foilor de joc acasă, și de aceea acum începem meciurile la fix”, a fost replica antrenorului-jucător de la Inter Ciugud.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.