inter-ciugud-viitorul-santimbru52Viitorul Sântimbru pare să își revină, izbutind a doua victorie consecutivă, în fieful unei echipe puternice – Inter Ciugud, scor 5-1 (3-0). Golurile au fost marcate de Sașa (9), Tănase (14), E. Hălălae (21), Șuvaina (69 – autogol), A. Crăciun (90+1), respectiv Coman (78 – eurogol). În cea de a 2-a repriză, Kalanyos i-a trimis în teren pe Crăciun, Roșu și Sooș, juniori de 15 ani, aceștia făcând un joc bun.

Viitorul Sântimbru a prins aripi după succesul din etapa trecută, scor 3-0 cu Dalia Sport Daia Română, iar astăzi, în cea de a 7-a etapă a Ligii a 4-a, elevii lui Kalanyos au câștigat pe terenul unei echipe experimentate, Inter Ciugud.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Sântimbru și-a făcut meciul ușor după ce a punctat de 3 ori în 12 minute, prin Sașa (9), Tănase (14) și E. Hălălae (21), gazdele neavând nicio situație de poartă în prima parte.

În cea de a 2-a repriză jocul s-a mai echilibrat, Ciugudul a reușit să amenințe în câteva rânduri poarta lui Barna, însă tot Viitorul a punctat, printr-un autogol semnat de Șuvaina (69), după o centrare a lui Dumbra.

Andrei Crăciun a avut câteva situații bune de a marca, însă lipsa de experiență și-a spus cuvântul în fața porții, iar Ciugudul a redus din diferență prin Coman (78) cu un eurogol printr-un șut de la distanță, ce l-a lăsat pe Barna fără replică.

Tabela s-a închis la 5-1 în min. 90+1, când Andrei Crăciun și-a etalat calitățile de atacant, acesta urmărind o minge bâlbâită după un corner, pe care a impins-o cu vârful bocancului în poarta lui Mureșan.

Viitorul Sântimbru a ajuns la cota 9 în clasament, însă etapa viitoare va avea parte de un meci extrem de dificil, pe teren propriu, în compania viceliderului Transalpina Șugag.

inter-ciugudInter Ciugud

1
Mureșan
7
I. Bran
9
Șuvaina
5
Andreica
19
Mitea
18
Miclea
16
I. Cristea
4
M. Lupșan
10
Păcurar
17
A. Rațiu
11
Iuoraș

Rezerve: Bicheși, S. Bran, I. Gherman, D. Rațiu, Covali, R. Damian. Antrenor Adrian Bicheși.

 

viitorul-santimbruViitorul Sântimbru

1
Barna
18
Ivașcu
8
Crișan
15
Sularea
13
Negrea
7
Dumbra
10
Tănase
4
E. Hălălae
16
D. Hulea
11
Sașa
9
Pisoiu

Rezerve: 12. Iacșa, 14. Soos, 6. A. Crăciun, 17. A. Roșu, 3. Ganga, 5. Oniciu. Antrenor Alexandru Kalanyos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.