ASC Pianu 2013-Gaz Metan Valea Lunga61ASC Pianu 2013 și Gaz Metan Valea Lungă au deschis intermediara, etapa cu numărul 26 cu un meci sub nivelul eșalonului superior al fotbalului din Alba. Prima repriză a fost una stinsă, fără ocazii, încheiată cu scor alb. A doua parte a fost puțin mai activă, însă jocul a fost unul anost cu o luptă oarbă la centrul terenului. Meciul s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1, după golurile marcate de Bărculeț (56), respectiv Voicu (65).

Problemele de efectiv și-au spus cuvântul în ambele distribuții, Pianu având o rezervă, iar Valea Lungă două. Prima repriză nu a adus nimic notabil, nici în joc, precum nici pe tabelă, fiind o luptă știrbă la centrul terenului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A doua parte a fost puțin mai activă, s-a jucat pe contre cu o ”mână” de ocazii la ambele porți, amândouă partide solicitând câte o lovitură de la 11 metri. Scorul s-a deschis în min. 56, când Ionuț Bărculeț a profitat de o bâlbâială în apărarea adversă și a finalizat cu un șut sec la colțul scurt.

În min. 65 s-a produs egalarea, când Voicu a driblat excelent câtiva adversari, a pătruns în careu și a șutat tare la colțul lung, înscriind cu toată opoziția lui Cocârcă.

Nu s-a mai produs nimic notabil în partidă, iar Valea Lungă a plecat de la Pianu cu un punct prețios.

ASC Pianu 2013: Cocârcă – Ad. Furdui, Al. Furdui, C. Furdui, Diaconu, Andreiu, Arcaș, C. Oltean, Ratcu, Bărculeț, Râșniță. Rezerve: Ghib. Antrenori Ionuț Bărculeț și Răzvan Cocârcă.

Gaz Metan Valea Lungă: Iorga – S. Vasiu, A. Moldovan, Voicu, Velicea, C. Vasiu, Mărginean, Șerban, A. Bulugea, Bucerzan, Pușcă. Rezerve: Meszaros, V. Popa. Antrenor Radu Bulugea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.