img_6412Rămas până în ultima clipă la Mureșul Vințu de Jos, sperând că se vor rezolva problemele, Ionuț Bratima și-a găsit echipă în cele din urmă. Fiind curtat de mai multe echipe din Sibiu și nu numai, mijlcașul albaiulian a ales să semneze cu FC Hermannstadt, echipă ce se luptă pentru accederea în Liga a II-a.

În primele două runde Ionuț Bratima  s-a pregătit alături de prima echipă, dar a evoluat pentru gruparea secundă a sibienilor, acesta fiind ușor în urmă cu pregătirea fizică.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La ultima partidă disputată pe stadionul Municipal din Sibiu, Ionuț Bratima a avut o evoluție apreciată, în vreme ce un alt jucător venit de la Mureșul Vințu de Jos, Andrei Moldovan a marcat de două ori în poarta Măgurei Cisnădie.

Ionuț Bratima este născut pe 3 februarie 1988, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru echipe precum: Soda Ocna Mureș, CSM Sebeș, Minaur Zlatna, Unirea Alba Iulia, Unirea Dej, Metalurgistul Cugir, Europa Alba Iulia, FCM Baia Mare, Mureșul Vințu de Jos, iar acum a sosit momentul ca acesta să-și încerce norocul la Sibiu, la FC Hermannstadt, grupare ce se află în Liga a III-a și se luptă pentru accederea în Liga a II_a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.