Industria Galda de Jos a trimis un fotbalist la naționala de tineret a României! Ionuț Cioplântă a fost convocat de Daniel Isăilă la acțiunea de selecție pentru reprezentativa Under 21, jucătorii chemați la acest stagiu disputînd o partidă de fotbal, luni, la Buftea. Acum, după ce Ionuț Cioplântă a fost văzut la lucru de Daniel Isăilă, sunt așteptați și alți tineri fotbaliști din Alba să participe la un astfel de stagiu, printre ei aflându-se Cătălin Suciu (Unirea Alba Iulia), Claudiu Maftei (Metalurgistul Cugir), dar și Ioan Boancă (Industria Galda de Jos).

Luni, la Buftea, selecționerul reprezentativei Under 21 a României, Daniel Isăilă a testat mai mulți fotbaliști din Liga a 2-a și a 3-a. Printre aceștia s-a aflat și Ionuț Cioplântă, fundașul Industriei Galda de Jos, care sâmbătă, s-a luptat în victoria echipei sale, scor 1-0 cu Cetate Deva.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acesta a fost folosit pe postul său de bază, fundaș central, având o evoluție bună. În momentul de față nu se știe ce se va întâmpla după aceste acțiuni, dar cert este faptul că federația își dorește să intre în contact cu toți tinerii din fotbalul românesc.

Un lucru interesant, este faputl că albaiulianul Ionuț Tripșa a fost și el convocat la această acțiune, acesta evoluând în prezent pentru FC Brașov în Liga a 2-a.

Astfel, calea lui Ionuț Cioplântă va fi urmată și de colegul său de la Galda, Ioan Boancă, dar și de uniristul Cătălin Suciu și cugireanul Claudiu Maftei, care vor participa săptămâna viitoare tot la un astfel de trial.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.