DSC_1420Competiția care a adunat mai mulți fani decât la meciurile din Liga a 4-a sau a 5-a, Cupa Anului Nou, organizată la Baza Sportivă Fair-Play Aiud a luat sfârșit. Echipa Joga Bonito s-a încununat campioană, iar Vali Drăgan, golgheterul Ligii a 4-a a ”recidivat” și pe sintetic, devenind cel mai bun marcator cu 28 de reușite. Podiumul a fost completat de Atletico și ACS Băgău.

În finala mică a competiției ACS Băgău a trecut de Cormoranii cu scorul de 5-3, iar trupa care evoluează în Seria a 2-a din Liga a 5-a a pus mâna pe medaliile de bronz.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De partea cealaltă, în marea finală a competiției s-au duelat Joga Bonito, formație care a avut în componență mai mulți fotbaliști din Liga a 4-a și Atletico. Joga Bonito s-a impus cu 6-3 și a câștigat competiția care a atras mulți spectatori, dar și ambiții mari între reprezentante.

Organizatorii au acordat astfel premiile individuale:

  • Cel mai tehnic jucător: Alin Marian (Olimpia Aiud)
  • Cel mai bun portar: Ionuț Ursa
  • Golgheter: Vali Drăgan – 28 de goluri (Șurianu Sebeș)

Iată componența echipei câștigătoare Joga Bonito: Valentin Drăgan (Șurianu Sebeș), Remus Țălnar (Olimpia Aiud), Paul Muntean (Șurianu Sebeș), Rareș Gînscă (AS Războieni-Cetate), Duțu Bucur (Olimpia Aiud), Ovidiu Oniga (Olimpia Aiud), Gogu Copândean și Florin Mardale (Sportul Livezile).

sursa foto: prof. Florin Hanca

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.