Campioana și vicecampiana Juniorilor E pe Alba, respectiv Juniorul Aiud și CS Zlatna au fost eliminate la faza zonală a categoriei juvenile. Deținătoarea trofeului pe județ, Juniorul Aiud a prpsit zona după două înfrângeri, participand la turneul de la Reșița, în timp ce CS Zlatna a ieșit din competiție după un egal și o înfrângere, turneul disputându-se la Odorheiul Secuiesc.

Juniorul Aiud a fost repartizată în Zona 7, unde a întâlnit în grupa echipe precum Academia Luceafărul Cluj și ACS Poli Timișoara, formație care a și câștigat turneul organizat la Reșița. Iată rezultatele:

  • Juniorul Aiud – Academia Luceafărul Cluj 1-4. Golul a fost marcat de Marco Lazăr
  • Juniorul Aiud – ACS Poli Timișoara 0-8
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată lotul condus de antrenorul Dumitru Martescu:

Viitorul Aiud: Vlad Petrașcu, Andrei Versmortean (portari) – David Cârja, Cristian Lipot, Marco Lazăr, Marius Crișan, Adrian Aslău, Andrei Stanciu, David Katona.

„Am avut condiții foarte bune la Reșița, cazare bună, suprafață de joc bună. Am întâlnit echipe foarte bune, de un nivel ridicat! Noi am avut decât două rezerve, capitol la care s-a făcut diferența. Important a fost că am ajuns acolo, pentru copii a fost o experiență interesantă, care pe viitor îi va face să înțeleagă importanța unui astfel de turneu. Vom trage mai mult de noi să ajungem și mai sus, să nu ne mulțumim doar cu nivelul din județ”, a punctat Dumitru Martescu.


De partea cealaltă, vicecampioana CS Zlatna a fost repartizată în Zona 5, cu formațiile Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și FC Interstar Sibiu. Iată rezultatele:

  • CS Zlatna – Sepsi Sfântu Gheorghe 1-1. A marcat Cătălin Balea.
  • CS Zlatna – Interstar Sibiu 0-6

Iată lotul condus de antrenorii Ionel Danciar și Tiberiu Boca:

CS Zlatna: Răzvan Miron, Bogdan Todorescu (portari) – Tudor Vasile, Rareț Coman, Mario Cristea, Mihai Pășculeț, Cătălin Balea, Răzvan Aron, Antonio Râșteiu, Rareș Leah.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.