La Bolta-FC Hermannstadt52La Boltă, a doua reprezentantă a județului Alba din partea Clubului Sportiv Fair-Play Alba Iulia a pierdut cu 0-6 primul duel de la Campionatul Regional de Minifotbal, competiție care are loc la Târgu Jiu. Chiar dacă au avut un joc destul de bun, fotbaliștii din Alba au căzut în cea de a 2-a repriză, reprezentanta Sibiului conducând la pauză cu avantaj minim.

Chiar dacă au avut un joc bun de pase, fotbaliștii conduși din teren de portarul Daliei, Octavian Pojar au fost învinși de o manieră categorică de FC Hermannstadt. Sibienii au deschis scorul prin Greavu, care l-a executat pe Pojar din lovitură liberă. Acest gol a fost singurul al primei părți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cea de a 2-a repriză, fotbaliștii de la FC Hermannstadt s-au dezlănțuit și au punctat de 5 ori. S-a făcut 2-0 imediat după reluare, același Greavu reușind dubla.

Simion a făcut 3-0, iar această reușită a turnat plumb în ghetele ”albanezilo”, motiv pentru care Simion a dus scorul la 4-0. Trohin a făcut 5-0 după o acțiune colectivă, iar Țiric a înschis tabela la 6-0.

La Boltă: 25. Pojar – 7. Marcu Claudiu, 11. Mura, 3. Al. Lăcătuș, 13. N. Găldean, 8. A. Găldean. Au mai intrat: 2. Bologa, 16. Fulea, 14. B. Găldean, 12. A. Drăgoi.

FC Hermannstadt: 12. Zăvoi – 5. Băra, 7. Greavu, 10. Simion, 154. Bîgu, 15. Țiric, 16. Trohin.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.