cs-ocna-mures-fortuna-lunca-muresului51CS Ocna Mureș și-a revenit după eșecul din prima etapă cu Olimpia Aiud și a trecut în runda secundă de Fortuna Lunca Mureșului cu 6-0 (2-0), meci jucat în deplasare. Golurile au fost marcate de Ruja (7), Naghi (26), I. Cociș (73, 75, 87) și Oprinca (90). Soda a controlat în întregime jocul, însă au întâlnit o formație ambițioasă, formată din jucători localnici, care s-au luptat pentru fiecare minge și le-au pus probleme în dese rânduri adversarilor.

Ocna a făcut uitat eșecul cu Olimpia și a condus ostilitățile la duelul cu Fortuna Lunca Mureșului. Chiar dacă nu au convins prin jc, unul anost pe alocuri și plin de momente de drută, Soda a compensat prin forță și experiență.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ruja a deschis scorul în min. 7, după care Lunca a ratat o ocazie bună de a egala. S-a făcut 2-0 în min. 26, când Naghi a înscris din pasa lui Pușcaș, stabilind scorul pauzei.

Ocna a forțat în mitanul secund, dar barajul gazdelor a funcționat destul de bine, mai mult, Lunca a ratat două ocazii bune, intervenind excelent portarul Decean.

Cociș a marcat pentru 3- în min. 73, iar două minute mai târziu a realizat dubla. În min. 87 Cociș a transformat o lovitură de pedeapsă trecându-și în cont tripla, iar Oprinca a închis tabela la 6-0 în minutul 90.

12
Decean
6
Csep
4
Sanislav
15
Piroșca
7
Petean
8
Pușcaș
13
Miclea
9
Obreja
20
Naghi
11
Ruja
10
I. Cociș

Rezerve: 6. Popa, 5. Herchi, 14. Bordea. Antrenor Marcel Moldovan.

12
Hoca
8
Prodan
7
Bako
3
Feher
9
Danciu
13
Colcer
11
Taar
2
Muzsnai
15
Hopîrtean
10
D. Morea
4
F. Morea

Rezerve: 1. Șarkany, 19. Bambo, 14. Andonie, 3. Timar, 5. Oprinca. Antrenor Gabriel Cotoară.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.