În prima etapă din returul Campionatului Județean rezervat Juniorilor C, Metalurgistul Cugir, condusă de pe margine de antrenorul Traian Avram s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-1 (1-1) în fața Clubului Sportiv Școlar Blaj. Goluriile partidei au fost înscrise de către Marius Lakatoș, Marius Greuruș și Toader Tivadă, respectiv Chiorean pentru oaspeți.

Un meci care a pus față în față locuriile patru respectiv șapte în clasament, o partidă în care trei dintre goluriile partidei au fost înscrise din centrări venite din colțul terenului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Prima repriză a întâlnirii a adus mai mult încrâncenare și câte un gol de fiecare parte. Astfel în minutul 23 amfitrionii reușesc să deschidă scorul după un corner la care Ignat prelungește până la Lakatoș care reia în poartă.

În ultimul minut al primei reprize (35) oaspeții reușesc să înscrie golul egalizator prin Chiorean, singur în 6 metri, înscrie cu capul pentru 1–1, după o centrare venită din corner.

După pauză, gazdele pun stăpânire pe joc, iar ocaziile încep să se înmulțească prevestind cele două goluri care vor urma pe tabela de marcaj.

În minutul 50, gazdele trec în avantaj prin golul lui Greuruș, care reia cu câlcâiul în poartă din careul mic după o centrare venită din corner.

Cu șapte minute înainte de fluierul final, (min. 63) Tivadă elimină orice emoție în vederea rezultatului final, înscriind un gol cu un șut din 8 metri în cros la colțul scurt.

Metalurgistul Cugir obține a șasea victorie stagională aflându-se după această etapă5 al ierarhiei cu un un număr de 19 puncte.

Cei doi antrenori au folosit următoarele echipe :

Metalurgistul Cugir: Daniel Mihai Marius Greuruș , Alin Beju, Răzvan Voicu, Marian Buruiană, Bogdan Mărginean, Claudiu Ignat, Toader Tivadă, Cristian Ilin, Sabău Mădălin, Cristian Lakatoș.

Rezerve: Adrian Moldovan, Marius Lăcătuș și Răzvan Drogoțel.

Antrenor: prof.Traian Avram.

 

CSS Blaj : Buluț – Mureșan, Jica, Bărbat, Borcea, Chiorean, Bogdan, Benchea, Cucerzan, Nicula.

Rezerve: Bogin, Coman și Anușcă.

Antrenor : prof. Alin Hancăș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.