Sedinta Liga a 5 a1La sfârșitul săptămânii trecute, Biroul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Alba a organizat ședința de lucru cu membri afiliați din Liga a 5-a. Reprezentanților echipelor din ultimul eșalon dedicat seniorilor le-a fost prezentată situația financiară a structurii ce conduce fotbalul județean și noile taxe care trebuie achitate odată cu începerea returului. Membri afiliați au solicitat arbitraje mai bune la partidele din Liga a 5-a și asistență medicală certificată.

O parte dintre reprezentanții echipei din Liga a 5-a s-au declarat nemulțumiți de asistența medicală de la unele partide din ultimul eșalon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Am fost la meciuri, iar într-un din cazuri un fotbalist a rămas fără aer în urma unui contact, iar asistentul medical, ce nu avea nicio certificare doar o simplă delegație de la dispensar îi întreba pe cei din jur ce să facă. Nu se poate așa ceva! Doamne ferește, mor jucătorii pe teren sub privirile celor care sunt responsabili de a le acorda primul ajutor”, a declarat unul dintre reprezentanții echipelor din Liga a 5-a.

În acest sens, conducerea AJF Alba a hotărât ca din retur, la meciurile din Liga a 5-a, cei responsabili de asistența medicală să prezinte o diplomă de absolvire a cursurilor sau acte doveditoare care să certifice competențele acestuia. În caz contrat echipa gazdă va pierde partida cu 3-0 la masa verde.

Arbitrajul – ”bată-l vina”

O mare parte a mebrilor afiliați din Liga a 5-a au solicitat ca arbitri să ofere o prestație mai curată, să fie mai atenți și să nu îi mai trateze de sus pe cei implicați în fenomen. Cristian Petropulos, președintele AJF Alba a precizat că este de acord cu acest amendament, însă s-a plâns de numărul mic al ”fluierașilor” de la nivel județean.

Alexandru Vodă, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor Alba a dat asigurări că va purta o discuție cu toți purtătorii de ecuson și le va aduce la cunoștință doleanțele celor din Liga a 5-a.

În altă ordine de idei reprezentanții echipelor din Liga a 5-a au înțeles majorarea taxelor, iar ședința a decurs normal, fără probleme.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.