olimpia-aiud-surianu-sebes35Primul meci care a spart gheața etapei a douăsprezecea din Liga a IV-a, a fost cel de la Aiud. Aici echipa gazdă, Olimpia, a primit vizita liderului la zi a campionatului, Șurianu Sebeș. Prin prisma rezultatelor obținute până acum, astăzi s-au întâlnit două echipe cu obiective diametral opuse. Dacă Olimpia încearcă din răsputeri să ajungă într-o zonă călduță a clasamentului, Șurianu nu-și dorește să facă vreun pas greșit în actuala stagiune. Meciul a fost condus la centrul de arbitrul internațional Adrian Comănescu din Râmnicu Vâlcea, ajutat la cele două linii de experimentatul Vodă Alexandru și de Gligor Sergiu. Observatorul de joc a fost Cisteian Iosif din Blaj. Victorie la pas pentru trupa lui Manea și Oancea care au ajuns la douăsprezece întâlniri fară înfrângere. 


O primă repriză dominată aproape în întregime de Șurianu Sebeș, care a reușit să deschidă scorul foarte repede prin Muntean, în minutul 11. După acest minut jocul s-a mai liniștit, gazdele s-au mulțumit să se apere și să contraatace dar timid, iar oaspeții să controleze partida și să lovească decisiv. N-a fost însă așa și astfel că la pauză s-a intrat cu acest avantaj minim în dreptul sebeșenilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu forțe proaspete în a doua repriză, oaspeții au reușit să se desprindă prin golul lui Coltor din minutul 63. Acesta a finalizat la colțul scurt o pasă filtrantă primită de la Trifa. Același Trifa a dus scorul la 3-0, după o acțiune individuală de toată frumusețea, finalizată cu un șut pe jos la colțul lung. Scorul a fost majorat, în minutul 84, de noul intrat Ludwig după un șut puternic de la 25 de metri. Un minut mai târziu, o altă rezervă intrată la pauză, Marcu, a stabil și scorul final al întâlnirii. Olimpia Aiud – Șurianu Sebeș s-a terminat 0-5.

Iată echipele de start:

olimpia-aiud-pngOlimpia Aiud

1
Alexa
20
Nagy
5
Ignat
17
Bălan
6
Pojar
14
Șușman
8
Ilea
9
Țălnar
7
Șimandi
10
Horvat
11
Vlad

Rezerve: 12. Han, 3. Ghirca, 13. Oniga, 2. Nicoară, 4. Ciubucă, 15. Bucur
Antrenor: Remus Țălnar

 

surianu-sebes-pngȘurianu Sebeș

84
Bănică
27
Trif
2
Iclănzan
17
Potopea
12
Rahovean
8
Trifa
3
Oniche
20
Coltor
7
Cristea
21
Lăcătuș
1
Muntean

Rezerve: 77. Pop, 4. Radu, 6. Ludwig, 15. Neagu, 14. Marcu, 18. Șuteu, 10. Grozav 
Antrenori: Mihai Manea și Doru Oancea


În ultima etapă a turului Ligii a IV-a, Olimpia Aiud se va deplasa la Petrești, pentru întâlnirea cu Sportul, în timp ce Șurianu Sebeș va juca acasă în compania echipei din Ocne, Soda.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.