unirea-pandurii-elite23Deși au aflat cu puțin timp înaintea debutului competiției că vor participa în Liga Elitelor, staff-ul și junii Unirii au strâns rândurile și au pornit la drum cu convingerea că prin voință și prin muncă totul poate deveni realizabil. Chiar dacă se confruntă cu reale probleme financiare și de ordin logistic, obiectivul prim trasat rămane unul îndrăzneț și anume clasarea în prima jumătate a clasamentului seriei de vest. Ca obiectiv ”secundar” se dorește creșterea și șlefuirea unei noi generații de juniori și când aceștia vor ajunge la maturitatea sportivă necesară, cei mai talentați să facă pasul la echipa mare și chiar spre loturile naționale.

 • Egal cu goluri între junii uniriști și cei timișoreni

  Sâmbătă de la ora 15, pe terenul doi din complexul sportiv Cetate, juniorii Unirii Alba Iulia i-au întâlnit, într-o partidă care a contat pentru etapa a șaptea a Ligii Elitelor, pe timișorenii de la Centrul de Excelență. Cu o prestație încântătoare, mai ales în prima repriză, junii Unirii au reușit, în urma unei faze fixe din apropierea careului, să înscrie pentru 1-0 prin Adam Adrian. Surprinși de jocul foarte bun facut de gazde, oaspeții au revenit foarte greu în joc,marcând târziu,abia în minutul 74 prin Goța, tot dintr-o fază fixă, după o deviere norocoasă din zidul uniriștilor. Meciul s-a terminat la egalitate 1-1, un rezultat puțin nedrept după aspectul întălnirii.
 • ”Ne-am dorit foarte mult să câștigăm acest joc pe teren propriu”

  Nu am reușit să câștigăm partida, în ciuda faptului că ne-am dorit foarte mult acest lucru,iar dezamăgirea este și mai mare ținând cont că golul oaspeților a venit după o fază fixă, mingea ajungând în fața porții după o deviere nefericită a zidului nostru. Una peste alta a fost un joc bun, din care cu mai multă concentrare înspre finalul partidei, puteam obține toate cele trei puncte,a declarat Adi Lopăzan antrenorul junilor elitisti ai Unirii Alba Iulia.


  Iată echipele de start:

  Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

  unireaUnirea Alba Iulia

  1
  Petric
  27
  Tat
  6
  Kiss
  3
  Zsigmond
  2
  Contz
  8
  Suciu
  13
  Vasut
  16
  Palfi
  20
  Ban
  7
  Stânea
  10
  Adam

  Rezerve: 15. Bota, 5. Dan, 4. Pascu, 17. Bârdea, 16. Bancu, 26. Pojar, 33. Sularia
  Antrenor: Adrian Lopăzan
  Antrenor secund: Robert Sicoe

   

  sigla-frf-550x1000x0resizedCentrul de Excelență Timișoara

  12
  Pădure
  15
  Kovari
  3
  Goța
  5
  Todirenchi
  14
  Stoianovici
  20
  Leucian
  8
  Doda
  16
  Pițigoi
  11
  Trip
  7
  Șimandan
  9
  Talpoș

  Rezerve: 23. Barbu, 10. Rusu, 13. Dobre, 19. Burehele, 18. Lazăr, 2. Coroiu, 17. Peter
  Antrenor: Adrian Văsîi


  În clasamentul seriei de vest elitiștii Unirii Alba Iulia ocupă locul al nouălea, acumulând cinci puncte după șapte jocuri disputate și sâmbătă vor juca în deplasare la Târgu Mureș cu Centrul de Excelență.

  Iată și clasamentul seriei de vest:
  clasamnet

   


 • Foto: Claudia Sofia Matei

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.