unirea-interstar43Sâmbătă, cu puțin după orele prânzului s-a desfășurat,pe terenul II al compexului sportiv Cetate, meciul dintre Unirea Alba Iulia și Interstar Sibiu, contând pentru etapa a noua din Liga Elitelor seria de vest. S-au întâlnit două echipe vecine de clasament, Unirea Alba Iulia ocupa poziția a unsprezecea,iar Interstar poziția a noua. Datorită precipitațiilor căzute în noaptea de dinaintea partidei, terenul îmbibat de apă a reușit să pună destule probleme ambelor echipe, astfel că jocul a fost unul de mare angajament fizic și cu puține faze de poartă.


Cu un om în plus pentru Unirea mai bine de 50 de minute. Unirea Alba Iulia – Interstar Sibiu 0-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Meciul s-a desfășurat pe un teren greu și a fost mai puțin animat, ocaziile de gol au fost rare, iar efortul fizic făcut de către juniori a fost unul intens. După o ușoară tatonare de început de joc, echipele au început să se deschidă,iar meciul a devenit unul pe contre. Unirea a beneficiat încă din minutul 25 de un om în plus, pentru că Solomon de la oaspeți a văzut al doilea cartonaș galben fiind eliminat de pe teren. Din acel moment misiunea uniriștilor a părut una foarte ușoară, doar că lucrurile n-au stat deloc așa. Cu mai bune calități fizice, oaspeții au reușit și datorită terenului, să facă aproape neobservat faptul ca jucau în inferioritate. Forcingul de final a aparținut echipei gazdă și pe fondul acestei presiuni constante s-a născut și cea mai mare ocazie a meciului. Adam a scăpt singur cu portarul oaspeților, dar din nefericire n-a reușit să-l învingă.Partida s-a terminat la egalitate.

Un singur obiectiv pentru acest meci: victoria

“Am pregătit acest joc la victorie, iar prin desfășurarea meciului am avut toate premisele pentru a ne îndeplini obiectivul propus. Chiar dacă am evoluat mai bine de o oră cu un jucător în plus, nu am știut să gestionăm această situație. Am întâlnit un adversar cu calități fizice net superioare nouă, căruia i-a convenit un joc de angajament, pe un teren îmbitat cu apă, fapt care a pus în dificultate construcția atacurilor noastre. Am intrat într-un joc de uzură al oaspeților, fără a ne creea situații clare de a marca, iar în momentul în care am facut-o am ratat cu seninătate din preajma porții. În acest joc ne-a lipsit pragmatismul și datorită acestui fapt n-am obținut cele trei puncte”, a declarat Adi Lopăzan antrenorul Unirii Alba Iulia.


Iată echipele de start:

unireaUnirea Alba Iulia U17 

1
Petric
2
Contz
6
Kiss
3
Zsigmond
8
Suciu
20
Văsuț
9
Palfi
15
Mihaiu
27
Tat
13
Ban
10
Adam

Rezerve: 5. Dan, 26. Szikora, 16. Bota, 17. Marc, 4. Pojar, 7. Stânea, 19. Sularia
Antrenor: Lopăzan Adrian
Antrenor secund: Sicoe Robert

 

interstarInterstar Sibiu U17 

1
Pătruțiu
3
Lungu
5
Rodean
6
Lăcău
17
Fetelea
8
Solomon
19
Ciocănia
10
Lascu
18
Stanciu
11
Burdușel
7
Pantiru

Rezerve: 9.Mureșan, 13. Neaga, 2. Negrea, 15. Mustea
Antrenor: Zotincă Dorin


În clasament elitele Unirii Alba Iulia ocupă locul al 11-lea și vor întâlni sâmbătă, tot în propriul fief, pe ciucanii de la Csikszereda. Meciul va începe la orele 14 și contează pentru etapa cu numărul zece a seriei de vest.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.