unirea-elite-centrul-excelenta-deva36Penultima etapă a turului de la Liga Elitelor U17 a programat sâmbătă, pe stadionul Cetate II, întâlnirea dintre Unirea Alba Iulia și Centrul de Excelență Deva. Jucată pe o suprafață de joc îmbibată cu apă, partida a fost una de un mare angajament fizic. Decimați din pricina cartonașelor, tinerii uniriști n-au reușit să țină pasul cu omologii lor de la Centrul de Excelență și au pierdut întâlnirea cu un scor categoric. Meciul s-a terminat cu neverosimil 5-0 în favoarea oaspeților. 


 Fiind nevoiți să improvizeze și să folosească câțiva jucători care au evoluat destul de puțin în acest tur de campionat, uniriștii nu s-au ridicat la pretențiile de altădată. Întâlnirea a început cu echipa oaspete la cârma partidei. După numai cinci minute aceștia au reușit să și deschidă scorul prin Marton. Cu o pregătire fizică net superioară, oaspeții au dominat teritorial tot restul partidei și până la pauză au mai înscris de două ori. Cohan în minutul 14 și același Marton în minutul 29. La pauză s-a intrat la cabine cu un sec 0-3.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză meciul a curs în aceeași direcție nefericită pentru tinerii uriniști, iar insistența oaspeților, așezați tactic excelent, a fost răsplătită cu încă două reușite. Moldovan a făcut 4-0 în minutul 54, pentru ca Marton să înscrie al treilea gol al său și să consfințească rezultatul final.
De remarcat este faptul că în lotul oaspeților de sâmbătă au fost prezenți doi dintre conjudețenii noștri cu care ne putem mândri. Este vorba de portarul Varga Dragoș, originar din zona Blajului și care a jucat patru ani pentru Unirea Alba Iulia, după ce a venit de la Langenthal Valea Lungă și de Steau Raul, originar din Aiud și care a descifrat tainele sportului rege la Metalul Aiud.


Nu reușim să ieșim din pasa proastă pe care o traversăm de două săptămâni, dar odată cu revenirea celor trei jucători suspendați, sper să-i punem capăt. Am continuat să ne mulțumim cu puțin și asta am și obținut, dar cred ca este vorba și de un blocaj la nivel psihic. Jucătorii care au evoluat, unii pentru a doua oară ca titulari, nu au reușit să aducă plusul necesar ieșirii din criză a echipei. Trebuie să ridicam capul sus și să trecem împreună peste această perioadă dificilă, cu convingerea că putem și că vrem mai mult”,  a declarat Adi Lopăzan, antrenorul Unirii Alba Iulia.

Iată echipele de start:

sigla_fc_unirea_alba_iuliaUnirea Alba Iulia U17

1
Petric
14
Pojar
6
Kiss
3
Zsigmond
12
Dan
9
Ban
8
Filimon
13
Palfi
2
Contz
10
Adam
15
Mihaiu

Rezerve: 16. Szikora, 18. Bota, 7. Stânea, 4. Pascu
Antrenor: Lopăzan Adrian
Antrenor secund: Sicoe Robert

frf-logo-2xCentrul de Excelență Deva

1
Gorcea
5
Cohan
3
Bud
4
Mureșan
2
Ilan
8
Mărieș
7
Steau
6
Moldovan
11
Sârbu
10
Piper
24
Marton

Rezerve: 12. Varga, 16. Niță, 25. Negrea, 20. Dobrai, 17. Măhălean, 15. Dragomir, 9. Boștină
Antrenor: Stupar Dan


 În ultima etapă din acest tur de campionat, junii Unirii Alba Iulia se vor deplasa la Târgu Mureș pentru întâlnirea cu lanterna roșie AS FC ASA 2013.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Juniorii A ai LPS-ului castiga pe banda rulanta si sunt pe podium si ii bagati in seama cand va amintiti iar Unirea pierde pe banda rulanta si se scrie in fiecare zi … patetic!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.